0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ikinci bebeğime hamileyken 4aylikken tarama testinde bebeğimin  değerleri yüksek çıkmıştı doktorum tıp fakültesine sevketmisti perinatoloji bölüme orda bebegin gelişimin çok geride olduğu ve ensesinde ve burnunda sıkıntı olduğunu söylemişti ve amniyo sentez sıvısı almamı yada gebeliği sonlandırmayı teklif etmişlerdir (allah korusun) bende eşime hiç söylemeden kağıtları imzaladım ve bebeğimi herşeye rağmen kabul ettiğimi söyledim eşim çılgına dönmüştü aksi birşey olursa nasıl bakacaksın vs deyip durdu allah biliyor bebeğimin doğuncaya kadar endişem vardı çok şükür evlâdım sağlıklı rabbim herkesin evladıyla birlikte korusun bana bağışlasın. Eşim ozamani istemediği bu cocuklar için şimdi yalan dolanla evrak whatshapta görüntüleri koyuyor..hastaneden bu belgeyi alıp dava dilekçesine koymalı mıyım sizce 

Hastane bu belgeyi bana verir mi

1 cevap

0 oy
(6,719 puan) tarafından
Verse bile eşinin dediğini nasıl ispatlayacaksın canım ses kaydı falan mı aldın yada seni bu konuda dövdü de darp raporumu aldın 
tarafından
Ama şuan aynı insan benim çocuklarımı dovdugumu emzirmedigimi söylüyor onunda isbatı yok. Madem ben döven anneyim niye hastalikli doğma riski olan bir bebeği doğurmayı işteyim şiddet eğilim varmış ya
(6,719 puan) tarafından
Onunda ispatı yok diyorsun hakim onunkinide kabul etmeyecek sen sunabilirsin davada ama hakim sana belge soracak engelli doğacak ama doğmamış mesela bilmiyorum rabbim yardımcın olsun inşallah çocukların sende kalır iyi bir tazminat ve nafaka öder
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 179 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aslsalmyr (1,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 656 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,266 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,025 soru

24,626,737 cevap