0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (369 puan) tarafından
Kızlar ben bu tarz alternatif konuları cok severek uygularım. Sizde yapar mısınız mesela vucudumuzda biriken agır metaller cıva kursun alımınyum  fazlaca ılac kullanımı kimyasal matuzıyet gıbı bunlar vucutta toksik olustıruyor ve en cok bağırsaklarımızda birikiyor ve candıda tarzı zararlı bakterilere yol acıyor sonra diyoruz ki mutlu olamıyorum. Bagırsak cunku serotonin salgılamamaya baslıyor kilo verimi zor oluyor vitamin emılımı olmuyor. Gıbı gıbı sac dokulmelerı soluk cilt fıbromılyaljı kronikleşen hastalıklar baslıyor. Agır metal temizliği yapın bedenınıze muhakkak.  Yada yapanlar var mı ilgisi ve bilgisi olan. 

3 Cevaplar

0 oy
(1,153 puan) tarafından
Teflon ve alüminyum folyo asla kullanmam. Genelde cam saklama kaplarini tercih ederim. Aşırı dikkat etmem ama evimden kişnişi eksik etmem. Yemeklerde daima onu ve sarımsağı kullanırım.
(369 puan) tarafından
Hmm evet kişniş cok ıyıymıs mesela bedenine de kür hazırlayıp kullan. Bence yinede gayet dikkat ediyorsun bılınçlısn
(1,153 puan) tarafından
Evet çok iyi olduğunu duymuştum. Dediğim gibi aşırı özenli değilim, eşim bu konuda daha bilinçli olduğu için dolabın bir rafı sırf bu tarz ot, bitkisel ürünlerle dolu. Ondan öğrendim :)
(369 puan) tarafından
Ayyy ne kadar sanslı sın boyle erkeklerde mı var. Benim eşim de cok kulturlü bir kısı oldugu halde asla anlamaz ve inanmaz banada abartıyorsun der.
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor anlatır mısın? 
0 oy
tarafından
Hacamat yaptırıyorum düzenli arada detoks suları vs başka bilgim yok

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 100 göst.
22 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde 123Melo_ (90 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
5 cevap 336 göst.
0 oy
2 cevap 220 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,801 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,167 soru

24,397,322 cevap

349,839 kullanıcı

...