0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
Antalya da yaşayan kızlar eşim anca izne çıkabildi bu yaz hiç bişey yapamadık buralar soğudu o taraflara gelsek bu mevsimde hava nasıl oralarda denize falan girilir mi çocuk için özellikle geldiğimize değer mi yoksa mevsimi geçti mi artik

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynana gil orda yaşyor bilgim yok canım 
-Reklam-
0 oy
(7,984 puan) tarafından

Girilir bence bende Antalya'da yaşıyorum ben çocuklardan pek gidemedim bu sene:ermm:

0 oy
(485 puan) tarafından
Ya bizde 2-8 ekime rezervasyon yaptırdık ama gidebilcezmi bilmiyorum o zaman bile bir gunu yagmurlu görünüyor 23-24 derecr görünüyor kaş ilcesine gideceği biz ama kararsızım cocuk hasta olursa diye korkuyorum 
(3,850 puan) tarafından
Neden o kadar geç rezervasyon yaptırdınız canım? Ekim de biz ekstra donarız Ankara da. :)) Antalya sıcak bi yer olsa da yine de serinliyordur sahiden o zamana. Deniz falan soğumuyor mu? ☺️
(485 puan) tarafından
Ya canim o zamam musaitti bide fiyat olarak daha uygundu gecen sene felan bu kadar cabuk sogumamisti bu sene de öyle olur diye düşündük ama ordaki havuza giremicek olduktan sonra bi anlami yok villa kiralamanin galiba deniz suyu gec sogur ama bizim icin onemli olan havuzdu acikcasi
0 oy
(2,517 puan) tarafından
Pazar günü denizdeydik tabi yaz ortası gibi değil ama girilebilirdi yine de
0 oy
(997 puan) tarafından
Çocuklara soğuk olur bence. Canım Antalya merkezde yasiyorm bn

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,083 puan) tarafından soruldu