0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar iki yaşında oğlum var doğumdan sonra hep korunduk eşimle ama yaklasik 4 aydır korunmuyorum ikinci çocuğu düşünüyoruz korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensiz oldu mesela geçen ay bir hafta geçti bu ay iki gün erken oldum yanı korunmasiz ilişkiden sonra adetin düzensiz olmasının sebebi anne rahminin kendini bebeğe hazırladığı için miş var mı böyle bir şey 

2 Cevaplar

0 oy
(5,198 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Evet bence var bizde korunmayi bırakınca adetim dengesiz olmaya başladı ilk ay 1 hafta erken adet oldum sonraki ay 1 hafta geç adet oldum sonraki ay hamile kaldım bencede kesinlikle doğru 
tarafından
Hadi darısı başıma
Seninde ikinci çocuğun mu cnm
(5,198 puan) tarafından
Amin inşallah tez vakitte al mujdeni canım.benim şuan 3. Gebeliğim canım:)
tarafından
Allah razı olsun cnm rabbim çocuklarını bağışlasın sana  ikinci çocuğu öneriyor musun oğlum iki yaşında
(5,198 puan) tarafından
Tabikide canım yap kardeşi olsun benim kızım 17 aylıkken gebe kalmistim 2. Ye beraber büyüdüler çokta iyi oldu senin zaten doğana edene kadar oğlun 3 yaşında falan olur tam ideal arayı fazla açma derim kardessiz olmaz canım oğluna yoldaş arkadaş olur
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bence hamile kalmayı beklediğin için psikolojik olarak etkileniyorsun canım. Ben ne zaman kendimi kassam inşallah bi an önce olur desem olmaz. Mesela tatile gidicektik olmam gereken günden 4 gün sonra oldu tatile denk geldi. Bi yolculuğa çıkıcaktım tam 10 gün gecikti ve tam yola çıktık hasta oldum. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,187 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asyaasel (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 674 göst.

Kategoriler