0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından
İstanbul'dan evi satıp ankaradan ev alıp kalan parayla altın almak mantıklı mı ? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Artık başa baş nerdeyse canım çok cüzi bi miktar kalır eline tabi ki hangi semtten alıp hangi semtten sattığın da önemli. Eğer iyi para kalırsa arsa yada araba olarak değerlendirmeni tavsiye ederim altın onlar kadar kar ettirmez 
(1,030 puan) tarafından
Evim Maltepe 2+1 çok güzel bir konumda herşey çok yakın altında market bile var yeni bina sayılır 1.5 milyona gider 2+1 Amerikan mutfak ..Ankara'dan 1 milyon civarına alsam 100 bin içine harcasam 100 bine altın alırım 250-300 civarı kalır arabamız var biraz borç var belki onu kapatiriz arsayida alıp ne yaparım bilmiyorum onu pek anlamam köye ev yaptırmak isteyebilir eşim ama onuda ben istemem
(4,234 puan) tarafından
Ankara'da hangi semti istediğin de önemli canım eğer yeni lüks zengin semt olsun dersen bir milyona ev bulman imkansız gibi. Arsayı da değerlenecek yerlerden araştırıp alırsan çocukların rahat eder yani ilerleyen zamanlarda yada hobi bahçesi gibi alabilirsin oraya ev yaptırırsın gider gelirsin
(1,030 puan) tarafından
Birkac ev baktım akyurt. Altındağ ve Polatlı da nasıl yerler bilmiyorum açıkçası
(4,234 puan) tarafından
Altındağ dediğin yer çok büyük alan canım merkezi bile kaplıyor çok eski yerleşim yeri eski evler olabilir. Akyurt merkeze çok uzak merkez dediğim de Kızılay ulus oralara yani 80 km vardır arası gelişmemiş bi yer daha ama evleri yenidir Polatlı da aynı daha yeni gelişmeye başladı köy gibi oraların merkezi bi ezcane muhtemelen bi okul bi lise bi sağlık ocağı bi hastane oralar çok taşra yerler canım
(1,030 puan) tarafından
Şimdi internetten Migros hangi ilçeler de varsa oralarda bakicam eşimde bunları dedi merkezde değil bunlar dedi
(4,234 puan) tarafından
Evet canım merkezde olamamasını geçtim çok taşra yerler bence yaşanacak yerler değil yani. Mesela nasıl bi yerde yaşamak istiyosun tavsiyem olur belki. Bide Ankara'da çok fazla migros yok bacım gimsa var :D
(1,030 puan) tarafından
Eşim Migrosta çalışıyor şimdi baktı Mamak'ta varmış NATO yolunda ben daha modern kimsenin kimseye karışmadığı Sincan diye bir yer varmış onun tam tersi öyle söyleyeyim :Dd
(4,234 puan) tarafından
Ahahahhaha :D artık Sincan da bile kimse kimseye karışmıyor inan Mamak daha fena :D sen Batıkente Eryamana falan bak :D
(1,030 puan) tarafından
İnternette okuduklarimi söyledim valla :D
(4,234 puan) tarafından
Mamak yeni yerleşim yeri canım bi tarafı hala gecekondu ve çoğu terk edilmiş sen düşün :D
(1,030 puan) tarafından
Batıkent ve eryamana bakıyorum ozaman :D
(1,030 puan) tarafından
Ama Sincan daki evler daha güzel :( çok arada kaldım eşim bahara taşınabiliriz dedi tayin işleri vs yüzünden
(4,234 puan) tarafından
Sincanın neresine bakıyosun Ankara yerleşim yerleri olarak çok geniş yayılmış bacım
(1,030 puan) tarafından
Ankara'yı çok fazla bilmiyorum ya siz nereye oturuyorsunuz mesela Keçiören de buldum bitane hoşuma da gitti
(4,234 puan) tarafından
Ben Etimesgut da oturuyorum canım Keçiören sakin bir semt evleri nasıl bilmiyorum ama merkeze de yakın iş çıkışı falan değilse 15-20 dk da Kızılay da oluyorsun. Ama çok yokuş haberin olsun gerçi Ankara da düz yer yok ama  :D
-Reklam-
0 oy
(892 puan) tarafından
Mantıklı canım altın her zaman kazandırır ama gram çeyrek  şeklinde alırsan yani işçiliksiz olunca.. Yoksa gidip bilezik flan alsan satarsan zarar edersin. 
(1,030 puan) tarafından
Ya ben takmak istiyorum :( bilezik ve tuğra istiyorum düğünden kalanları sattirdim ama içimde kaldı
(1,829 puan) tarafından
işçiliksiz burma bilezik alabilirsin ama kolyelerde ve bilekliklerde işçilik çok alıyorlar.
(892 puan) tarafından
Benimkiler de hep satıldı canım. Biz de birkaç ay önce ev aldık o sıra hepsi gitti sadece kolye ve yüzük kaldı ben de istiyorum elime para geçince toplayıp yaptırım ama basit iscilikli birşey olsun en azından sen de öyle yapabilirsin. Kuyumcuya söyle bazı kuyumcular sana özel de yapıyor bu şekilde
(1,030 puan) tarafından
22 ayar mi daha iyi 24 ayar mi yatırıp için almayacağım ama Dünya hali belli olmaz tuğra çok işçilikli evet ama bilezikleri az işçilikli tercih ederim bende yazlık ev aldırmak için satti eşim insallah alicak valla içimde kaldı :()

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 466 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hiros4434 (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 855 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 388 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.