0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından
İstanbul'dan evi satıp ankaradan ev alıp kalan parayla altın almak mantıklı mı ? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Artık başa baş nerdeyse canım çok cüzi bi miktar kalır eline tabi ki hangi semtten alıp hangi semtten sattığın da önemli. Eğer iyi para kalırsa arsa yada araba olarak değerlendirmeni tavsiye ederim altın onlar kadar kar ettirmez 
(1,030 puan) tarafından
Batıkent ve eryamana bakıyorum ozaman :D
(1,030 puan) tarafından
Ama Sincan daki evler daha güzel :( çok arada kaldım eşim bahara taşınabiliriz dedi tayin işleri vs yüzünden
(4,234 puan) tarafından
Sincanın neresine bakıyosun Ankara yerleşim yerleri olarak çok geniş yayılmış bacım
(1,030 puan) tarafından
Ankara'yı çok fazla bilmiyorum ya siz nereye oturuyorsunuz mesela Keçiören de buldum bitane hoşuma da gitti
(4,234 puan) tarafından
Ben Etimesgut da oturuyorum canım Keçiören sakin bir semt evleri nasıl bilmiyorum ama merkeze de yakın iş çıkışı falan değilse 15-20 dk da Kızılay da oluyorsun. Ama çok yokuş haberin olsun gerçi Ankara da düz yer yok ama  :D
-Reklam-
0 oy
(892 puan) tarafından
Mantıklı canım altın her zaman kazandırır ama gram çeyrek  şeklinde alırsan yani işçiliksiz olunca.. Yoksa gidip bilezik flan alsan satarsan zarar edersin. 
(1,030 puan) tarafından
Ya ben takmak istiyorum :( bilezik ve tuğra istiyorum düğünden kalanları sattirdim ama içimde kaldı
(1,829 puan) tarafından
işçiliksiz burma bilezik alabilirsin ama kolyelerde ve bilekliklerde işçilik çok alıyorlar.
(892 puan) tarafından
Benimkiler de hep satıldı canım. Biz de birkaç ay önce ev aldık o sıra hepsi gitti sadece kolye ve yüzük kaldı ben de istiyorum elime para geçince toplayıp yaptırım ama basit iscilikli birşey olsun en azından sen de öyle yapabilirsin. Kuyumcuya söyle bazı kuyumcular sana özel de yapıyor bu şekilde
(1,030 puan) tarafından
22 ayar mi daha iyi 24 ayar mi yatırıp için almayacağım ama Dünya hali belli olmaz tuğra çok işçilikli evet ama bilezikleri az işçilikli tercih ederim bende yazlık ev aldırmak için satti eşim insallah alicak valla içimde kaldı :()

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 466 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hiros4434 (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 855 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 388 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.