0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde (1,467 puan) tarafından
6 milyar param var kızalr 2 milyar daha gelecek birine borç vermiştim onda 1 2 aya kadar gelir heralde bn çeyrek alayım dedim ama onda düşer mi düşmez mi bekleyeyim mi yoksa hemen alayım mı bilemedim sizce ne yapmalıyım

9 Cevaplar

0 oy
(1,709 puan) tarafından
Altın düşmez bu günün pahalısı yarının ucuzu altına yatırımdan yanayım
(1,467 puan) tarafından
Yıl sonuna doğru düşecek diye okumuştum bu arakar bi postta
-Reklam-
0 oy
tarafından
gram tavsiye ederm 24 ayar olanı
(1,467 puan) tarafından
Gram derken nasıl oluyor
tarafından
24 ayar 1 gr şeklinde satılır 1000 tl civarı oluyor..6 bine 6 tane alırsın komisyon da alıyor kuyumcular..şu an 980lerde
(1,467 puan) tarafından
Komisyonu kimden alıyor bizden mi yani şuan 980 ise 980 e alıyorum alıyorum öyle değil mi
(696 puan) tarafından
bugun 24 ayari grami 1.015 aldim.yerine gore 1.020 1.025 isteyende vardi
tarafından
evet bizden alıyor 980ise 1000 üstü alırlar
0 oy
(5,438 puan) tarafından
Altın düşmüşken altın al kenara köy altından zarar gelmez :))nasıl olsa yükselir 
(1,467 puan) tarafından
Şuan ne kadar ki bn baktım en son 1659 yani bu düşmüş haliyse ama dsha da düşer diyorlar sankim
(5,438 puan) tarafından
Vallahi ben Euro ve altın alırım kısa vade de birşey düşünmediğim için zararım olmadı hiç eğer ki uzun vade düşünüyorsan altında alsan yükselecek Euro dolarda alsan yükselecek
(1,467 puan) tarafından
Karat verdim çoğunlukla altın denilmişki zaten bnde başta onu düşünüyordum herkes altın diyince tam netleştim çok sağol kuzum
0 oy
tarafından
Altın al ben kızımın kumbarasiyla önce döviz aldım sonra altına çevirdim tl de dursaydı bu kdar olmazdı bir yılda baya oldu 
(1,467 puan) tarafından
Haklısınız ama daha da düşer diye düşünüyorum yıl sonuna doğru
(1,467 puan) tarafından
O zaman mı yapsam yoksa şimdiden alsam mı
tarafından
Uzun vadede bozmuycaksan şimdi al her türlü çıkıyo zaten. Ben kızıma biriktiriyorum ilerde eğitimine harciycam o yuzden en az 5 yıl bozmam
(1,467 puan) tarafından
Yok inşallah bozdurmayı düşünmüyorum cnm o yüzden fikir yürütmek istedim
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Uzun vadede altın zarar etmez altın almaj mantkli
(1,467 puan) tarafından
Bn 2 senedir bu şekilde topladım anca o da izmire gittim babamlar verdi temizliğe gittim iki defa izmire gittiğimde çok harcamadım ordan kıstım o şekilde topladım baktım eşten hayır yok bn yapabildiğimce yapayım dedim
(14,147 puan) tarafından
İyi yapmışsın at kenara en guzeli
(1,467 puan) tarafından
Tmm kuzum çok sağol en mantıklısı şuan için o öyle görünüyor
(14,147 puan) tarafından
Güle güle biriktir☺️
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
(4,818 puan) tarafından
Şuan altın düşük hemen degerlendir derim
(1,467 puan) tarafından
Daha da düşmez mi acaba
(1,467 puan) tarafından
Bn o 2 binin gelmesiyle beraber üzerine 300 tl daha ekler 5 tane çeyrek alabilirim diye düşünüyorum da nasıl olur acaba
(4,818 puan) tarafından
Daha düşer mi bilmiyorum ama canım bi ara bin küsürdü altın şuan 982 falan o yüzden yükselmeden hemen degerlendir diyorum bide ben bilmiyorum ama burdaki yorumlar da görmüştüm gram altın daha ıyimis daha az zarar ediyormussun çeyreğe göre ama dediğim gibi bilmiyorum kuyumcuya sor istersen
(1,467 puan) tarafından
Tmm cnm çok sağol dediğin gibi onu gidince bi sorayım bn
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Ya çeyrek al tatlım yada dolar yap, tl bekledikçe değeri kalmıyo
(1,467 puan) tarafından
Aynen tlnin değeri yok altın en azından arttıkça bozmadığın sürece değerlendiriliyor
(5,483 puan) tarafından
Aynen öyle, normal kalırsa hemen tükeniyo
(1,467 puan) tarafından
Bana kuyumcu yolu göründü o zaman
0 oy
(6,289 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Altın düşerse demişsin ama en fazla ne kadar düşer taş çatlasın 100 TL 

Bir çeyrek 1600 den 1000 TL ye düşecek değil ya 

En iyisi altın gerisi hep zarar ettirir
(1,467 puan) tarafından
Aynen çok haklısınız en iyisi düşüşünü beklemeden almak çünkü o da bir ihtimal yani düşer mi bilinmez ya çıkarsa o ihtimali de düşünmek gerekir
(6,289 puan) tarafından
Ya aynen öyle Çünkü şöyle mesela hani uzun vadeli alıyorsan Mesela 6-7 Ay 1 sene O zaman asla zarar etmezsin ama şimdi alıp bir hafta sonra satarsan Mesela bu sana zarardır her şey için bu geçerli Ama bugüne kadar Altının zarar ettirdiğini ben hiç görmedim ha nasıl bir zarar ettirir mesela Birinden borç alırsın ucuzken sen yapıp verirken pahalıdır bu seni zarara sokar ama gerisinde asla seni zarara sokmaz
(1,467 puan) tarafından
Çok haklısınızın bn uzun vadede Allah nasip ederse inşallah kaza bela olmazsa bozmayı düşünmüyorum inşallah rabbim korusun öyle bir durumdan kazadan beladan
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Suan altin dustu zaten uzun vadedede hicbir zaman kaybettirmedi altin valla. Eger kullanmiycaksan deger kaybetmesin diye kulce al bana kalirsa kulpsuz
(1,467 puan) tarafından
Külçe hangisi oluyor o ne kadar olur ortalama yani parana göre mi veriyorlar
(13,441 puan) tarafından
Gram.gibi dusun canim 2 gram falan mesela
(1,467 puan) tarafından
Kulplu olunca noluyor peki cnm fazla mı veriyoruz satarkende olduğundan ucuza mı gidiyor
(13,441 puan) tarafından
Fazla vermiyosun canim ama hani onu dugunlerde falan yakaya asabiliyosun kullanilmis kategorisine girdigi icin bozarken dusuyo malesef

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 430 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Buse34 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 910 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ayse_132 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 312 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 162 göst.