0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (11,452 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Anneeee dobdobya istiyom meeen :D yeni yeni konuşmaya başladı öyle hoşuma gidiyor ki birşeyler istemesi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu soğukta kiz hasta olacak ssjsjjs dobdonya banada verinn
(11,452 puan) tarafından
O kadar soğuk değil kız
tarafından
Valla bacı ben kazak giyiyorum aşırı soğuk ankaraa
(11,452 puan) tarafından
İstanbul dayız biz canım çok aşırı sıcak değil ama soğukta değil
(808 puan) tarafından
Ankara aşırı soğuk mu hangi semttesin canım biz hala camlar açık uyuyoruz :D ev güneş almıyosa çok ondan soğuktur canım yoksa havalar daha iyi gidiyo
(3,853 puan) tarafından
Sen hangi semttesin 1anne. Bence de çok soğuk evler soğudu en azından mamaktayım ben evim de güneş alıyor ama güneş yok ki şuan da. :))
tarafından
Şuan sıfır güneş ben keciorendeyim aşırı gittikçe soğuyor:)
(808 puan) tarafından
Bizim burda güneş vardı kuzu bende batıkentteyim benim ev baya sıcak oluyo bu konuda kışın şanslıyım yazında yanıyoruz biraz fazlaca :D
tarafından
Ne güzel kizz valla benimde sıcakken ev yanıyordu resmen oda oda dolasiyorduk gece bakalım kışın nasil geçecek ilk kişimiz ankarada birde ben çatı katindayim ev baya esiyor
(808 puan) tarafından
İnşallah üşüyerek geçirmezsiniz kuzum alt üst komşun yakar inşallah :) çatı katı çok sıcak olur yazın kışında çok soğuk olur aslında ama her ev öyle değil tabi bizim binada en üstte oturan komşum var aynı bizim gibi oluyomuş oda ısısı mesela umarım istediğin gibi olur oda ısın diyim :)
tarafından
Alt komşu evinde değil uzun süredir yokmuş insallah şimdiden soğuk kışı düşünemiyorum bile ssksks eski oturduğum evin petekleri bozuktu kışın kıçımız donardi şimdi buraya geldik kendi yattığım odada petek yok :) bizdeki şans
(808 puan) tarafından
Aa nasıl ısınacaksın yavrum o zaman petek yoksa ya tüh ev sahibine söyledinz mi
tarafından
Kaynim evi buldu bizde sakaryadan geldik diğer odalar küçük bi büyük olaninada yatak odam tam sığdı ordada petek yok artık başka bir odada kışı gecircez bir türlü şans bize gülmedi gitti
(808 puan) tarafından
Hmm anladım kuzu benim evdede yatak odam sığmamıştı o yüzden bi odayı giyinme odası yapmıştık ki bizimki çıktı geldi giyinme odası bebenin odası oldu ama hala dolap duruyo bizim :D sen ev sahibine mutlaka söyle peteksiz oda mı olur kuzum ya daha önce oturanlar nasıl kullanıyomuş acaba o odayı
tarafından
Valla bilmiyorum söyledik umurunda olmadı bile
(808 puan) tarafından
Ya tekrar söyleseniz ya da biz yaptıralım keselim kiradan deseniz havalar serinleyince hiç uyuyamzsınz kuzum bide bebek çocuk varsa daha zor ısıtıcı kullansan oda elektrik faturası çok yüksek gelir
tarafından
Biz bu evden cikacaz ev bakiniyoruz fazla durmayacaz o yüzden masraf yapmak istemiyoruz balkonu oda yapmışlar sıfırdan yapılması gerekiyor dediğim gibi bi oda var orada petek var onunla idare edicez
(808 puan) tarafından
Balkonu oda yaptılarsa orası buz gibi olur kuzum bencede uygun bi ev bulunca vınlayın ordan :)
tarafından
Hahhah inşallah buluruz hemen vinlariz sjsjjs;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç yaşında konuşmaya başladı 
(11,452 puan) tarafından
28 aylık canım kelimesi vardı ama tam böyle uzun anlaşilabilir cümlesi yoktu şimdi bıcır bıcır
0 oy
tarafından
Ben vermiyorum artık havalar bir tık soğumaya başlayınca sezonu kapattık biz :))) onun dışında bişey isteyince alırım birde anne ben onu çok seviyorum demesi beni bitiriyor gelde alma vicdanımı sizliyor afiyet olsun minik:))
(11,452 puan) tarafından
Teşekkür ederim tam da soğuk değil havalar biz geçen yıl kışın bile yedik dondurma arkasından ılık su veriyorum bişey olmuyo senin ki kaç yaşında
tarafından
3,5 yaşında cnm normalde yazın yerken yine su içiyorda valla korkudan vermiyorm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 764 göst.
23 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 797 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ❄❀GÖKTUĞ'UM❀❄ (6,920 puan) tarafından soruldu
+7 oy
15 cevap 916 göst.
+1 oy