O kadar yol yuruduk beraber heryerde dur kalk konustugum kadar yorulmadim yeminle. Anne bak cukur anne bak tas anne cukurdan gectim anne eskavatör anne bak kepce anne bak jiiiip. Jiiip hizli gider anne. Anne tekerlek anne jantlar gri. Anne beyaz araba gri araba siyah araba anne bak.kirmizi araba. Anne bak.kedi siyah anne sari kedi motopisikletin ustunde. Anne arabayi kapatmislar acalim. Anne kuslar aa anne uctu anne ruzgar eski anne sicak.oldu Allah can sagligi versin ama cvp vermekten bogazim kurudu
Ay benim oglanda aynı 3.5 yaşında vallahi bazen yeter artık Allah için sus basım ağrıdı diyorum niye ağrıdı diyor çok konuştun çünkü diyorum ee anne benim ağzım var insanlar konuşurlar diyor anlattıklarının bin katı ne zaman geçer kız acaba bunlar erkeğin çok konuşanıda iyi olmaz hiç sevmem çok konuşan erkekleri inşallah geçici bir durumdur hiç bişey demese sarkilar türküler birşey soruyor anne bu çocuk niye böyle giymiş diyor mesela bilmem canı öyle giyinmek istemiş diyorum niye canı öyle giyinmek istemiş diyor bilmem beğenmiş diyorum niye beğenmiş diyor en son offf ne bilim ben diyorum anne niye kızdın diyor hahahah :)))
Oy kiyamam evet canım o yaslarda nasıl başlarsa öyle devam ediyor benim kizimda bu şekildeydi şuan 8 yasında ve hala ayni okulda ne oluyorsa noktası virgulune kadar anlatıyor yetmiyor aynı şeyleri aksam eşime anlatıyor yine dinliyorum oda yetmiyor gece yatana kadar sürekli konusuyor artik sus diyorum annecim
1,493,353 soru
24,400,090 cevap
350,075 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın