+1 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bana mesaj attı çok samimiyizdir eşimin arkadaşı üstelik yenge der o yüzden bana ☺️ 

İkinci yılını kutlamak istiyor ama bizlerle birlikte benim evimde o yüzden ne yapabiliriz yenge diye sordu sizce nasıl bişey olabilir değişik fikirler istiyorum ❤️☺️

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Niye sızde onu anlamadım yanı napılabılır sızde yemek yenır alırsa kolye vs hedıye verır bır pasta keser en fazla baska ne olacak bence basbasa kutlasın
tarafından
Canım ne bileyim çocuk öyle tercih etti o benim kız kardeşim çocuk eşimin arkadaşı ne varki birlikte kutlamakta yani. O öyle dedikten sonra da olmaz evimi açamam diyemem ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anaaaa kimse yazmadı ya ba bab babababaa :Ddd 
0 oy
(163,312 puan) tarafından
bas basa olsunlar sizde olmasin
tarafından
Geçen yıl baş başa bir sürpriz hazırlamıştı bu sene birlikte olalım diyor mekanlar daha pahalıya geliyor ya :Ddd
0 oy
(669 puan) tarafından
Bence baş başa kutlamalılar ya doğum günü gibi olur böyle olunca canım o yüzden fikir veremedim :D 
0 oy
tarafından
Hep beraber evde otururken eşinle damat adayı dışarı çıksın 5 dakika. Arabada hazır duran pasta, konfeti, çiçek vs gibi şeyleri alsınlar. Kapıyı çalınca da sen işim var de kardeşini yolla. O açarken videoaya al sen. Konfetiler patlar vs vs. 
(14,147 puan) tarafından
Bu güzelmiş:⁠-⁠D
tarafından
Bu yorumdakiler çok güzel olue
(14,147 puan) tarafından
Evet bende beğendim hemde oturursunuz anlamaz bence
tarafından
:))) Kendi doğumgünümden eşimin ve arkadaşlarımın sürprizi.. Bu bir yaşanmışlık hikayesidir.
tarafından
Evet bu mantıklı olur tamamdır bir soyleyim bakalım beğenecek mi
0 oy
(810 puan) tarafından
Şampanya patlatin degisik olur ;)))
tarafından
İyi fikir :))
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Aaaa süper hepberaber cokda keyifli olur ❤️ bence bir pasta alın güzelce yanına birşeyler hazırlayın hafif kolay sonra alkol alıyorsanız birer kadeh şarap olabilir almiyorsaniz kahve içersiniz o zaten hediyesini falan illa ki alır sohbet muhabbet 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

İkinci yılıni geçtim sizle kutlaması değişik baş başa bir yere gitsinler yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 447 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mucizem (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,192 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
81 cevap 3,718 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defne_batuhan (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,295 soru

24,042,589 cevap

329,194 kullanıcı

...