0 oy
211 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,423 puan) tarafından

Kızım şuan uyuyor kalkınca yapar artık, neler yediler bakalım. Yarın 13 aylık oluyor, zaman ne kadar hızlı geçiyor :'( peynir, omlet ve yoğurt içinde lanet peyniri ve bebe bisküvisi var. Bu günlük böyle olsun :D

image

8 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Her gün tava işi sıcak bir şey yapıyorum bugün şaşırdım ne yapsam diye bekliyorlar
(2,423 puan) tarafından
Menemen yapın yapmadı iseniz bir kaç gündür benim seviyor
(8,579 puan) tarafından
Sigara böreği ve yumurta haşladm cnm:)
-Reklam-
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Bende ne yedirsem diye dusunuyorum :)))
(2,423 puan) tarafından
Bir omlet peynir zeytin tamam :)))
0 oy
tarafından
Böyle kahvaltılar atıyorsunuz ya, maşallah diyorum :)) yiyor mu hepsini gerçekten. Bizimkisi tırtıklıyor az bişey yiyor :)
(2,423 puan) tarafından
Sevmediği şey olsun ağzını açmaz yoğurt aşırı sever onun yanında ağzına tıkıyorum:))
tarafından
Ay ne güzel bizimki sevdiği şeyleri bile mıy mıy yiyor :) ben de 3 kaşık tıkarsam kardır :D
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Benimki 15 aylık ben karışım veriyorum yemiyor böyle ayrı ayrı. 1-2 defa denedik 1 saat yemeğin başından kalkamadık azından çıkarıyor ağlıyor napcami şaşırdım.
(2,423 puan) tarafından
Karışım da seviyor bizim ki, tek tek de yiyor. Yoğurtlu şeyleri çok seviyor. Akşama kadar yoğurt versem yok demez ama yemek sevmez sebze az biraz yiyor tavuk balık tükürüyor:(
(3,192 puan) tarafından
Yemek yer çorba yer sebze çorbası bakliyat corbasi tarhana çorbası her yemeğinin içine kıyma kemiksuyu atarım yer. Pilavı yogurtlarsam yer. Eline çubuk kraker tavuk döner parçası haşlanmış veya yağsız kizartilmis kanatın but kismini falan verirsem yiyor. Meyveyle fazla aramız yok ama minik minik parçalar azına verirsem bı kaç parça yiyor. Ama böyle kahvaltıda ayrı ayrı bişey yemiyor ya. Ne zaman alisicak bilmiyorum. Tamam karışım daha iyi herşey var içinde günlük almasi gereken peynir yumurta zeytin ezmesi tereyağ pekmez. Kuruyemislerdeb ceviz fındık badem robota verdim ondan da atıyorum icine. Yulaf maması 3-4 tane bisküvi. Hepsini karma yapıp suyla açıp yediriyorm ama nereye kadar. İstiyorm ki bizim gibi otursun kahvaltı yapsın ama yok yapmıyor.
0 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun kuzucuğa maalesef zorla iki lokma yedirene kadar anam ağladı yumurta haşladim ağzına bile sürmedi tahin pekmez yedi iki lokma bir salatalık bir iki parça domates peynir yemiyor yarım poğaça yedi süt bal karıştırıp verdim yok onu da ağzına sürmedi 1 tane de ceviz yedi bunları da zorla verdim ahhh ömrümü yedi 
(2,423 puan) tarafından
Benimkide sevmediği şey olunca kaşığa vuruyor sürekli ağzını kitliyor bizde yarım saatten aşağı yemiyoruz. Anca yavaş yavaş. Bazılarına bakıyorum kendi yiyor :(
0 oy
tarafından
Bende bazen karışık veriyorum çoğunlukla böyle veriyorum 

16 aylık sabah yarım şeftali, ilk defa 1 fincan süt ekledim normalde asla süt vermiyorm 4 bebe bisküvisi ekledim yedi uyuyor kalksın mercimek çorbası içecek akşama da et yanında kuskus ve yoğurt yer :) 
(2,423 puan) tarafından
Bizim ki birazdan kalkar kahvaltı yapar, sonra meyveli yoğurt yada meyve yer. Sonra akşam yemeğinde çorba içer birde akşam bizle yer sonra gece maması yer yatar bizim rutinde böyle:))
tarafından
Ara öğünlerimizde var bizimde yani toplamda 4-5 kez yer
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Kahvaltı da ne varsa yiyorlar kahvaltılık kizartma menemen yumurta patates hiç fark etmez biri 4 yaşında diğeri 2.5 yaşında 
(2,423 puan) tarafından
Kızım sabahları mama içiyor kalkınca o yüzden kahvaltısını geç yapıyor. Mamadan kesince bende birlikte yeriz diye düşünüyorum inşallah:)
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Sabah 8 de yaptı kahvaltıyı 
(2,423 puan) tarafından
Bizim ki mama içiyor daha o saatte mama içti:) kaç aylık sizin ki :)
(15,022 puan) tarafından
28 aylık :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,379 soru

24,168,243 cevap

335,721 kullanıcı

...