0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından
Evet kızlar soru yukarıda 

2 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
Lazer le dikişler kapanmıyor oyle. Birsey yok benm bildiğim estetik dikis. Var 
(93 puan) tarafından
Bizim burda geçen broşür dagıtmışlardı ama emaliyatsız daraltma falan yazıyordu İnt de var araştırabilirsiniz de ama dikiş açılmasına oluyor mu normal daraltma mı bilmiyprım
-Reklam-
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben normal doğumda dikişi çok merak ediyorum sezeryan doğum yaptım ben sizde o bölgeye elleyince dikiş yerleri belli oluyo mu seneler geçse bile 
tarafından
2 normal doğum yaptım. Hemde ard arda hiç bisey yok düşündüğünüz gibi değil:)
(93 puan) tarafından
Tabiki o geçmez ki canım elimde var benim 4 dikiş 10 sene oldu hala yeri belli dogum dan sonra da dış dikiş yeri de aynı şekilde o geçen bir şey degil
tarafından
Doğumdan sonraki nin gecmedigine emin misiniz
(93 puan) tarafından
Benimki belli halla elimi vurunca da belli aynadan bakınca da
(93 puan) tarafından
Kardeşimin de belli son dogum u ne zaman yaptınız?
tarafından
Ben şanslıyım galiba. Oğlum 14 aylık kızım 27 aylık ve çok kesi ile yaptım ikisini de. İz falan da yok bakınca
(93 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki canım benim 4 iç 4 dış dikişti
(775 puan) tarafından
Aynen bende onu merak ettim işte dokununca falan hissediliyormu öyle hemen.. benimde parmağıma dikiş atılmıştı ama kayboldu desem yalan olmaz iyice bakınca fark ediliyor
(93 puan) tarafından
Önce dış dikiş açıldı gittim tekrar diktiler sonra iç açıldı içe karışamadım bekliyorum şimdilik ne zaman yaptırırım bilmiyprım ama inanılmaz rahatsızım bu durumdan
(93 puan) tarafından
Yok gülüm valla benimki duruyor 4 dikiş izi halla belli 10 sene oldu tam eksiksiz
(775 puan) tarafından
Dikişlerin iyileşmeden açılması çok kötü ya...tuvaletinizi yaparken falan yanma oluyor mu öyle
(775 puan) tarafından
Benimde karnımın alt kısmında dikiş yerlerim belli ama napayım öyle ya da böyle doğacaktı kalan dikiş izi olsun  :)
(93 puan) tarafından
Yok yanma olmadı bende hiç ama tekrar dikişe gittigimde dogum dan daha çok acı çektim o çok daha kötü işte enfeksiyon riski olmasın diye kanatıp öylr dikiyorlar beni mahvettiler
tarafından
Ya bence eskiden bu şekilde atilmiyordu dikiş.  Mesela benim dikiste açılan vardı yeniden atmadılar kanamaya baktılar çok değil kaynar dikkat et dediler öyle de oldu. Yani doğumdan hemen sonra açılmıştı öyle eve gidince falan değil. En zor ilk dogumumdu 24. Gün hiç bir dikis yoktu ama dikiş yerleri evet sus gibiydi o da 2 ay sonra kayboldu. Şimdi doğum yapmamış gibi gerçekten
(775 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun canım inşallah acısız bi şekilde halledilir bu sorun❣️
(93 puan) tarafından
Ama canım iç dikiş mi açılan?
(93 puan) tarafından
Dış kaynıyor bak ama iç de o olmuyor canım ya keşke olsa

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 230 göst.
0 oy
6 cevap 305 göst.
0 oy
9 cevap 349 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 597 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,775 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,647 soru

24,157,768 cevap

335,188 kullanıcı

...