0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,526 puan) tarafından

Diğer taraftan sordum cevap alamadım Kızlar bebeğime tek meme verdim sonra sagdim 35 ml çıktı diğerini de emzirmeden sagdim 75 ml çıktı ama oğlumu emziriyorum mama vermezsem uyumuyor ağlıyor sizce sütüm az.mi geliyor ya da yaramıyor mu annem yanımda teyzemler filan sütun az yaramıyor diye diye tüketiyorlar beni bı akıl verin mamaya sarılık oldu diye başladık hastane de yatmıştı 

imagebu arada siringayla yada kaşıkla veriyoruz biberonla değil 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sütün gayet iyi canım. Maşallah hatta yani. Daha sık emzir.
(1,526 puan) tarafından
1.5 saatte emziriyorum oğlum ağlıyor zaten
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Ne yap biliyor musun bir daha öyle dediklerinde memeni aç ve foş diye sık sütü yüzlerine bakın yetiyor muymuş diye 
(1,526 puan) tarafından
Bu resmi onlar için çektim bakın var sütüm dedim bu sefer de demekki çocuk sevmiyor dediler oysa güzel de emiyor oğlum
0 oy
(805 puan) tarafından
Neresi az sütün bol. Off bu başka insanlar karismasa . Sen bol bol emzir emzirdikten sonra hep sağ poşete koy. Ben 2 gün emzirebildim yoğun bakımda bebeğim. Bol bol emzirdim anne sütü sarılığı da yavrum. Eğer sütün az derlerse emdin mi ki az diyorsun de. 2 saati geçirme emzirme de. Hatta yine aynı cümleyi kullanırlarsa memeni aç sütünu onlara sık. :) Asla takılma çok güzel sütün var maşallah 
(1,526 puan) tarafından
Dimi bence de iyi ama anlatamıyorum bu arada 2 saati hiç gecirmiyorum
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Masallah masallah canım sutun ıyı. Rengı kaliteli. Bol bol daya memeye. Mamayında ver. Sarılık artmasınçzaten zamanla iyice sutun cogalacak. Bebek yavasca bırakıyor mamayı
(1,526 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 234 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Lotus26 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Lotus26 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde songulerkan35 (27 puan) tarafından soruldu