0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (244 puan) tarafından
Merhabalar

Tanidigim bir abla 3 sene önce gelin almışlardı. Bebekleri olmuyordu. Geçen konuşurken abla gelinin hic adet görmediğini, hayatında sadece 1 defa adet olduğunu söyledi. Gelini sadece 1 defa adet gördüğünü söylemiş. 

Doktora gitmişler gençken çok fazla enfeksiyon kapmış demiş doktorlar. Ve tedaviler ile de adet olmamış. 

Bu konu hakkında bir bilgisi olan, önerisi olan var mi acaba? Abla dua istiyor, üzülüyordu. Belki bilen vardır diye sormak istedim.  Şimdiden teşekkür ederim 

7 Cevaplar

+3 oy
(3,564 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kimse beni kınamasın.

Kendinde sağlık sorunu olduğunu bilen, bunu saklayıb evleneceği kişiye sorumluluk yüklemesin!!!
(5,198 puan) tarafından
Çok haklısın ama genelde gizliyorlar çok duyuyorum gerçekten kul hakkı yani
tarafından
Elbette böyle şeyler saklanmamalı kuzenimin eşide aynısı yaptı adam 11 sene evli kalmış çocuğu olmamış bende değil eşimdeydi sorun dedi adamda çıktı adamın sperm sayısı sıfırdı ama tedaviyle kök hücreyle bi kızları oldu şimdi ama bu yalanı evliliğini çok ciddi sarstı tabi ama bu kadının saklayıp saklamadığını bilmiyoruz ki
(3,564 puan) tarafından
Bunu erkeklerde , hatta erkek anneleride yapıyor.
Amcamın eşine doktor evlense ölür demiş, annesi saklamış. Doktor hamile kalmasın yaşayacağı kadar yaşar demiş. Doğumda ölmüş.
Benim kocam varikosel ameliyatı geçirmiş. Sakladılar 1 sene nişanlılık boyu. Evlendikden sonra başkasından duydum.
Akraba kız evlendi, kocası gey çıktı. Kıza dokunmamış bile.
Allah kimseye göstermesin.
-Reklam-
0 oy
(403 puan) tarafından
Evlenmeden önce söylemiş mi kadin
(244 puan) tarafından
Yok söylememiş
(403 puan) tarafından
Söylenmesi gereken bir konu kadın burda haksız
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Acaba menapoz olabilir mi Allah yardımcısı olsun inşallah 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
tüp bebek falan olmuyor mu acaba canim
(244 puan) tarafından
Adet görmediği için olmaz demisler
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Keske saklamasalarmış. Oyle bilipte kabul etseydi adam kimsenin birsey demeye hakkı yoktu ki zaten bence bu ları koca arasındaki bir durum. 
0 oy
(3,564 puan) tarafından
Yumurtalıkları harakete getirecek tedavi yapmalı. Dışardan hormonal ilaclarla yumurtalıkda yumurtlama sağlanmalı.

Hipofiz bezi niye çalışmıyor ona bakılmalı.

Tüm hormonlara bakılmalı.

Ultrasonda bakılmalı.

Yumuryalıkları harakete getiren egzersiz masaj bar. Bilen birine yaptırmalı. 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Allah şifa versin daha önce duydum ama tedavisini yada ise yarar birsey bilmiyorum malesef ama aklıma takıldı gelin kendi halini biliyo doktora gittiğinde oda anne olamayacağını söylemiştir eşi bilerek mi evlenmiş gizlemişse büyük günah vebal altına girmiş bence baba olmak eşininde hakkı  
(244 puan) tarafından
Bilmiyorlarmış söylememiş
(2,466 puan) tarafından
Yazik ama ya büyük konuşmayayım ben kaynana olsam kabul etmem bilerek alsam başımın üstünde yeri var yada kiz da bilmese yine aynı ama bilerek saklamış ben oğlumun evladını görmeden mi ölücem der boşanın derdim bunlar gizleyecek şeyler değil  baştan söylenir eşi seviyorsa yin3 kabul eder di belki
(244 puan) tarafından
Doğrudur zor bir durum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Eslemofficall (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 98 göst.
26 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mirahggbbm (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy