0 oy
1,082 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,287 puan) tarafından
Sonuç olarak o benim hanemi huzursuz etti ee daha önce bu kızın annesi de babasını aldatmış ama babası bilmiyor kız bunu öğrenince gitmiş sevgilisini anlatmış çok üzüldüğü için sevgilisi de bu kızı bununla tehdit ediyormuş benden ayrılırsan babana söylerim diye bir de sevgilisinin elinde o kızın fotoğrafları varmış bunun için de tehdit ediyormuş ben de şimdi kızın babasını arasam senin kızın evli erkeklere yavşıyor anası da böyle böyle yapmış zamanında bir de kızının başka adamların elinde fotoğrafları var kızına sahip çık mı desem mı desem ağzına yapsın kızın 

25 Cevaplar

0 oy
(1,369 puan) tarafından
Bacım git napiyosan yap yapamiyosan git kocana yemek yap hadi gülüm.
(1,287 puan) tarafından
Bazen çok acımasız yorum yapıyorsunuz gercekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy sende ya kocana hiç bir halt yapma ama kıza yap var ki öyle dünya ya.seni aldatan kocan kocan.bu kız olmasaydı başka kız olacaktı.ama doğru gerçi kocan intihar ederim dedi sende affettin pardon 
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Ya en kısasından sen kocandan ayrıl yoksa bu öfkeyle katliama sebep olursun dünyanda gider ahirerinde. 
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Adam deseki benim derdim senimi gerdi eşimin aldatmasi sen önce kendi buynuzlanmana bak dese yada hadi kanıtla karımın aldatini iftira dese ne sen nede sevgilisi kanıtlayamaz bunu ve fotoğraflarıda zorla çekti iftra atsa sevgilisine atar ve paşa paşa cezasini çeker sen evdeki itin yularini sağlam tut yada boşan bosanmicaksan milletede salça olma
0 oy
tarafından
Aile içindeki yaşadıkları olay sizi ilgilendirmez önce ordan bi elinizi çekin ve sizene kız isterse evlenmeden birlikte bile olabilir siz önce kocanızın elini çekin üstlerinden ona sahip çıkamayıp bişey yapamayıp başkasının hayatını kaydırmaya çalışıyorsunuz kocanız olacak kişinin sadakatini sorgulayın önce keşke namus şeref kavramı olsaydıda sizi aldatmasaydı nerden biliyorsunuz kızın suçu olduğunu sadece yüz vermiş belki kocanız siz boşanmak yerine başkalarından öc alma peşindesiniz 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 144 göst.
0 oy
4 cevap 389 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 543 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde yenigelmedim (299 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 750 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aslnkdniii (346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,052 soru

24,053,096 cevap

329,783 kullanıcı

...