+1 oy
1,983 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar merhaba öncelikle edep adap diyecek rica ediyorum okumasın kendimce çıkış arıyorumm. 

İki yıllık evliyim bı bebeğim var 1 yaşında.  Evlendigimiz günden beri eşim birliktelik de sadece girim çıkım rahatlayın modunda geri kalan herşey çok iyi.   İki dakika besi bulmaz  ondada işte rahatlar biter. Defalarca konuştum böyle hoşlanmıyorum vs. ( Alt kıyafet çıkar üst kalır ikimiz de de ben istersem öpüşme olur vs ) uzaklasiyo. Bir süre sonra yine aynı buna onu kırmadan nasıl çözüm bulurum nasıl anlatırım ? Yaşayıp çözüm bulan oldu mu

29 Cevaplar

0 oy
(7,808 puan) tarafından
Seni arzulamıyor olabilir mi insan içinin ısındığını öpüp koklamak ister tek amacı rahatlamak olmaz o zaman.
tarafından
Seviyo belli her halinden fizik olarak ortalama bir kadınım bilmiyorum yinede
-Reklam-
0 oy
(3,501 puan) tarafından
Bizde de budurm vardı en kırılıcak yerde kırdm sana yeter bukadarı dedim adam neye uğradığını şaşırdı ne bekliyordun dedm benm işim bitti snde başının çaresine bak dedm.. O kırılmasın bunu Altan alaym diye diye dert sahibi olduk zaten bari bunda biraz güzellik yaşatsın sonuç şmdi daha daha iyi isteklerime kulak veriyor hiç olmazsa. 
tarafından
Bizim ki kusuyo kiriliyo sonrası uzaklasiyo öyle yapsam uzaklasir
(3,501 puan) tarafından
Kırılsın bir iki surat yap sende takma kimse kusura bakmasn bu duygusal ihtiyaç valla memnun etmek zorunda hep bana diye bişi yok
0 oy
(24 puan) tarafından
İçine girmesin başka şekilde boşalt. Elinle yada oral yap. Masaj yapın birbirinize
tarafından
Tek taraflı çok şeyi yaptım ne yazık ki işe yaramadı ondan karsolik yok
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Nasıl yani önden hiçbişey olmuyor mu direk o işe mi yöneliyor eşiniz. Yaptıgı yanlış sizin hakkınızı da gözetmeli
tarafından
Öper belki bazen onun dışı soyun gir git
0 oy
tarafından
Canım hemen hemen aynı şeyi ben de yaşadım bir süre. Konuştum. Konuşmak zorundayız. Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa. Neler hissettiğini açık yüreklilikle anlat. İşin duygusal yanından bahset. Ben kendimi kullanılmış gibi hissettiğimi söyledim. Durumu çözen de bu oldu. Bu olay ne kadar onların ihtiyacıysa, kadının da ihtiyacı. Utanacak bir şey yok.

Açıkça anlat konuş. Çözülmeyecek bir şey değil. 
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Birden escinsel diye okudum tövbe  karsina al konus canim cinsellikte tek rarafla olmayacagini kadinlarinda gerek duydugunu ama erkeklerin cogunda bu problem var galiba 
0 oy
tarafından
Buna tek kelimeyle bencil denir ya. Gir çık rahatla eee karin nolcak sinir oldum
0 oy
(342 puan) tarafından
Cnm bence eşini kirmalisin cünkü egoist biri kendini tek düsünüyor. Seni kullaniyor. Bence bunu kizarak söylemelisin ve bir dahada böyle kabul etme. Böyle yaparak senide cinsellikten soğutur 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Fikir yürütüyorum hemen yatağa girme şakalaş evin içinde kısa kısa izin günlerinde sabahta başla, ama sen hazir olana kadar surekli yarım bırak ben olsam öyle yapardım o arada kendi kendine olursa ikinciye uzun olur aksama olmazsada sende hazir olmuş olursun.Karsilikli bir kaç kez deneyimleyebilirseniz esin bu durumdan daha çok hoşlandığını deneyimleyerek görurse toparlanır bence.

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 269 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Alaska (1,896 puan) tarafından soruldu
+1 oy
48 cevap 1,557 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,443 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 1,409 göst.
+2 oy
11 cevap 811 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,961 soru

24,147,430 cevap

334,716 kullanıcı

...