0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,232 puan) tarafından
Annemlerdeyim gelen giden her b.ka karışır oldu kızıma hayır annecim alma o bizim değil hayır yapma bırak onu kafanı vurursun oraya çıkma tarzında şeyler söylüyorum. 

O anlamaz ki diyorlar eğitim sonra olur 1 yaşta değil diyorlar ben hala kendi bildiğim yoldayım ama yanlış olan benmiyim

24 Cevaplar

0 oy
(4,100 puan) tarafından

Aman sna bunları diyorsa yine iyi bna köpek gbi eğitme çocuğu diyolr :) merdiven inck olyo mesla annecim bekle düşersin, yda elimi tut dediğin gbi o bizim değil gbi her annenn kullandığı cümleler aslnda

-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Benim kızım 10 aylık ve bal gibi anlıyor ha işine gelmediği için istediğini yapıyor tabi ama ben hayır diyorum. Yapmaması, almaması gereken bir şey varsa gözümün içine bakıyor hayır desem de yapıyor ama her şeyin farkında:) 
0 oy
(714 puan) tarafından
Kim demiş anlamıyor diye vala çok güzel anliyorlar ence sen doğru yapıyorsun kimseyi dinleme çocuk senin cocugun
0 oy
tarafından
Zehir gibiler zehir. Bir şey oluyor bir kere diyorum annecim yapma canın acır ağlarsın diye. 3 gün geçse bile üstünden o şeyi yapmaya gidince bana bakıyor hayir dememi bekliyor resmen. Gerçekten anlamıyorlar diye birşey yok. 1 yasındayiz. 

Banyoya girmesi yasak mesela. Bazen kapısı açık kalır yanlışlıkla. Ben nerdeysem gelip bakiyor beni kontrol ediyor resmen sonra pıtı pıtı hemen sessiz sedasız giriyor banyoya. Ses bile çikarmiyor çok denk geldim hayretle bakıyorum bende. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 337 göst.
0 oy
17 cevap 1,141 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 397 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 584 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu