0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kardesimle birbirimzi tutunca annem bize bak bak karıncanın kardesi der =D oyle bir laf takmış agzına ufaklıgımızdan beri =D arada da siz çetesiniz der. Anneme miras değdi. Tam bir ev fiyatı defil ama %75 fiyatı diyebilirim. Annemde üstüne kredi cekelim ev alalım kardesinin evi yok ona vereyim dedi. Krediyi de karı koca ödesinler dedi. Tabi ben hemen karsı cıktım kardeşim ödeyemez nasıl ödeyecekler yeni evleniyorlar biz ödeyelim dedim =D annem karıncanın kardesi gene kardesini dusunuyor diyip gülüyor =D fakat kardeşimin sözlüsü olmaz oyle miras ortaktır kul hakkıdır ablanın da payı var istemem demiş. Yarın bir gun istese halkı demiş. Bakalım ne olacak =D

5 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Ne güzel herkes birbirini düşünüyo bu devirde zor valla bu
(12,026 puan) tarafından
Kardeaim o benim. Para nedir ki
-Reklam-
0 oy
tarafından

Siz böyle aılece birbirinizin iyiliğini dusunup şu düttürü dünyanın malına köle olmadıkça inan bana guzel seyler olur hayatınızda :) maşallah diyeyim imrendim 

(12,026 puan) tarafından
Kardeşimi allah yukarıda evlatlarımdan ayırmam. Ha evladım ha o.
tarafından
ne guzel kuzum maşallah
(12,026 puan) tarafından
Ah kuzım bir de bir insan evladına dwnk grldik ki allah bozmasın ablam ablam diye peşimde. Oyle saygılı öyle hak gözetir.
0 oy
(12,084 puan) tarafından

Helal olsun o kıza ne diyim sana da ayrıca helal :)

(12,026 puan) tarafından
Yavrum şukur kardesim olunca söz konusu para köpegi olsun. Benim evim var o kirada mi sürünsün
(12,084 puan) tarafından
Maşallah sana kalbin temiz
0 oy
(988 puan) tarafından
Kardeşinin sozlusune alkiisss kabul etmemiş aferim insaflı:)
(12,026 puan) tarafından
Ya sukur öyle bir evlada denk geldik ki. Rabbim bozmasın.
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Allahtan bir kardeşin var çok seviniyorum senin adına. Bazen annen de zıtlaşıyor çünkü. Allah bozmasın siz evi alın tapuyu ortak yapın gerçi kredi olunca olur mu bilmem ama araştırmak lazım. Onlar yine otursunlar içinde. 
(12,026 puan) tarafından
Yok kuzum vallahi dübya malında degil gözüm. E kardesiz illa bizde zıtlasırız kavga ederiz alınorız ama vallahi 2 gun sürmez alınganlıgımız. Sukur ki kardesim var hayattak dayanagım o benim. Derttaşım sırdaşım..allah bozmasın

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,436 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 749 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 380 göst.
+2 oy
16 cevap 377 göst.

Kategoriler

1,477,028 soru

24,177,410 cevap

336,174 kullanıcı

...