0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından

ya kizlar kizimin on saclari cok uzundu toka taktirmiyor ee bu seferde gozlerine giriyo hep saclari kaşıyo gozlerini bende mecbur önlerden biraz kestim ama kafasini oynattigi icinde ***** oldu biraz dün kuafore goturdum ortaligi ayaga kaldirdi kesemedi kuaforde simdide bu halde oldu nasil yapsam bunu 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok güzel saçı;) maşallah 
(2,586 puan) tarafından
valla canim hergun banyo yaptirdim heralde o yuzden cabuk uzadi kiz 1 yasina kadar fazla saci yoktu sonra bi uzadi şok oldum  :⁠-⁠D
tarafından
Bende hergun duş aldiriyordum evim baya esiyor hasta olur diye 2 günde bir anca yaptırıyorum daha 7 aylık erkek gibi sjsjsj geçen elbise giydirdim altı kiz üstü erkek gülme krizine girdim resmen inşallah bizimkide uzar hemen zeytinyağı falan hiç kullanmadin mi ben kullansam baya gür olur diye kullanmaya korkuyorum
(2,586 puan) tarafından
biraz genlerdende fark ediyo sanirim benimde saclarim cabucak uzuyo eşimin saclarida gür ama sampuanina zeytinyagi damlat istersen
tarafından
Benim eşimin saçı geç uzuyor bize çekmiş:(
(11,242 puan) tarafından
Tatlı badem yağı sur cnm bebek saçı çok güzel uzuyor
-Reklam-
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Güzel olmuş bence uzar ya uzayinca düzeltmeye goturursun hem uzayana kadar kestirir belki
(2,586 puan) tarafından
ay insallah ya
0 oy
tarafından
Bence çok güzel olmuş canım maşallah ne güzel saçları bizimde dört gözle bekliyorum öyle uzamasını 
(2,586 puan) tarafından
teşekkür ederim canım uzar uzar merak etme sonrada hergün toka derdiniz olur :⁠-⁠):⁠-⁠)
tarafından
Ahhh inşallah canim vallahi arkalar uzadı biraz önler de yeni yeni uzuyor daha küçükken sıfıra vurayım dedim hepsi eşit çıksın eşim izin vermedi şuan hepsi ayrı uzunlukta hic eşit değil sinir oluyorum ☺
(2,586 puan) tarafından
kiz bizimde oyleydi yaşına girince bi uzadı heralde uğurlu geldi yaşı :⁠-⁠D
tarafından
Ayyy maşallah canım ne güzel benim 17 aylik oldu hala aynı ☺ bekliyorum bakalım
0 oy
tarafından
O haltı bende yedim elleme hiç düzelir kendi 
(2,586 puan) tarafından
ay birdaha asla dokunmam nasil pisman oldum :⁠-⁠D
0 oy
(8,293 puan) tarafından
Kötü durmuyor canım dert etme uzar.
(2,586 puan) tarafından
insallah canim ya
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Elleme kız çok güzel duruyor uzar gider zamanla
0 oy
tarafından
Birkere yaptim o hatayi ve cok pisman dum.simdi hic ellemiyorum sacina uzuyor zamanla 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 458 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elamasel09 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 650 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,145 göst.
28 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,166 soru

24,068,492 cevap

330,501 kullanıcı

...