0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Arkadaşlar, sağlıklı beslenmek için diyete başlıyorum. Düzenli spor yapan biriyim zaten. Ama doğumdan sonra eski halime dönemedim bi türlü. Normalde hemen dönerdim. 

Şu an 166 boyunda 72 kg yum. Vücudum sıkı olduğu için ( sporun etkisi ile) çok fazlam yok gibi duruyor ama ben 60 kilo olmak istiyorum.

İdeal kilom 55 ama o kilodayken kendimi beğenmiyorum. Fiziğim Duygu Özaslan gibiydi ( şekil olarak yani).  Karın kaslarım da geri gelir İnşallah tekrar öyle olurum. 

Aranızda diyetisyene gidip memnun kalan var mı?

Bu arada amacım yağ yakmak. Bilinçsiz diyet yaparak kaslarımdan olmak istemiyorum.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben cuma günü başladım her perşembe kontrole gideceğim verdiği listeye tam olarak uyuyorum bakalım inşallah herşey güzel olacak :) 
(2,743 puan) tarafından
Ay hadi İnşallah ya diyetisyen de benim yakın arkadaşım. Kendisine güvenim sonsuz uzmanlığı da var. Sözünden çıkmayacağım :D
(3,015 puan) tarafından
Gulo liste nasıl bacım zorluyor mu ncjelhu
tarafından
Azkaban vereceğin kilo az zaten kolay olur senin için :)
Şeker liste ilk 2 gün baya zorladı beni bir sonraki öğünü 4 gözle bekledim :) ama alıştım her hafta listemi değiştirecek bakalım kafamda bitirdim ben inşallah bu sefer istediğim kiloya ulaşacağım :)
(2,743 puan) tarafından
Gülo darısı bana bene çok kararlıyım eski halimi özlüyorum
(3,015 puan) tarafından
Kilo kaç senin özel heralde değilmi haftalık değiştiğine göre hadi Allah yardımcın olsun :)
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 135 göst.
18 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ygzkaan (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
16 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 465 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Linkin (24,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ergenin annesi (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,109 soru

24,410,339 cevap

350,858 kullanıcı

...