0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Yarın akşam 10 kişilik misafirim var kızlar ne hazırlaya bilirim 2.5 yaşında bide 4.5 aylık bebeğim var eşim işte çocuklara bakacak kimse yok ona gören kolay menü ve tarif verebilirmisiniz çaya gelecekler kızlar çayın yanına 

5 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tatlını bugünden yap çayın yanına bir şeyler hazırlayacaksan 

Fırında tavuk patates soğan sarımsak domates biber yolla gitsin yanına pilav bir çorba Bir de biber doldur kavun karpuz içecek garnitürden Rus salatası yap
(1 puan) tarafından
Yemekli değil kuzum akşam çayına işten çıkınca gelecekler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkese yazıyorum valla sana da yazayım. Akşam eşin gelince nefis yemek tariflerinde lezzeti damak çatlatan elmalı pasta var onu yap, ertesi güne sosu daha güzel çekmiş oluyor, limonlu ya da kakolu çatlak kurabiye yap bugünden yarına mis gibi kalır. Yarın konservelerden nohut ya da börülce salatası yap şipşak, bir de akşamdan mayalı poğaçanı hazırla at buzdolabına yarın şekil verir pişirirsin. Oldu bitti. 
(1 puan) tarafından
Nohut salatası güzel oluyorum kuzum hiç denemedim
tarafından
Valla aslında lezzeti veren sosu. Ben seviyorum şipşak, lezzetini de beğeniyoruz biz. Sosuna sumak, zeytinyağı, limon suyu, az bi pul biber, nar ekşisi koyuyorum ben. İçinede konserve nohut, salatalık turşusu, köz biber, konserve mısır, maydanoz, dereotu koyuyorum.
0 oy
tarafından
Amaaaan kız bı krep böreği yap gitsin ben bugün eşimin kuzeni gelmişti ona yaptım krep böreği valla aynı su böreği gibi gelmişti hiç anlamadılar bile krepden yaptığımi 
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(9,678 puan) tarafından

Şimdi den bunun gibibb

imageisey yap dolaba at tatlin hazır olsun...yanına da üçgen yufka aldır şimdiden sar yarın kizart bide kakoolu kalıpta kek yap yanına da kısır yada rus salatası yap 

(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Bugn geceden börek sar yarn kızartrsın hira tatlısı kolay bi dr kek cırparsın 10 dk da tamam. İşten gekceklerms en azından börek ve kek doyueuxu olur 
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 417 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hedef 80 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 457 göst.
31 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Miss.namaless (1,494 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 113 göst.
15 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizmaaskim (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,613 soru

24,061,173 cevap

330,155 kullanıcı

...