0 oy
131 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından

Arkadaşlar yarın tüp bebek tedavisi için. Yumurta toplayacaklar. Rezervim azalmış. 2 düşük var ☹️

Doktor 5 tane yumurta saydı bir tane daha yanda var toplam 6 yumurta dedi küçük dedi. İgnelerimi kullandım. Dua eder misiniz benim için ismen dua ederseniz çok sevinirim özellikle hamile kardeşlerim. Ne olur dua edin güzel sonuç alayım inşallah sağlıklı döllenme olir inşallah tutunur. Ne diyim bilmiyorum yarın doktor güzel şeyler söyler mi altın yumurta olduğu me zaman belli oluyor ultrason da mı yoksa döllenme de mi anlıyorlar :(

6 Cevaplar

0 oy
(3,026 puan) tarafından
Allah büyük sana da hayırlı bı yol açar inşallah gönlüne göre sağlıkla olur
(166 puan) tarafından
inşallah Allah razı olsun lütfen ismen dua ederseniz çok sevinirim
(3,026 puan) tarafından
Tamam canım olmayan tüm kardeşlerime hep duam zaten isminedr ederim
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla kucağını tez zamanda doldursun insallah
(166 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Rabbim dunya ahiret hayırlı olacak bir evlad nasip etsin
(166 puan) tarafından
tarafından
Ismin ne canim unutmazsam ikindi namazini kildiktan sonra edeyim sana
(166 puan) tarafından
Sultan canm Allah razı olsun ya. En duaların en güzelini en hayırlısını nasip etsin size de rabbim
tarafından
Amin canim Rabbim senden de razi olsun. Yasin suresi okumani tavsiye ederim hangi niyet uzere okunursa biiznillah kabul olur
0 oy
tarafından
Hiç umudunu kaybetme canım rabbim kucağını doldursun 
(166 puan) tarafından
tarafından
Ettim canım
0 oy
tarafından
Sultancım Rabbim kucağını hayırlı sağlıklı bir evlatla doldursun inşallah 
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Döllenme ile belli olur inşallah 5. Güne giden altın gibi bir yumurtan olur tutunur da tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 
(166 puan) tarafından
5. Gün onlar ne demek canm bilmiyorum. Döllenme kaçıncı gün olursa iyi olur hemen transfer ediliyor mu
(3,265 puan) tarafından
Yumurta toplandıktan sonra eşinden alınan sperm ile buluşturulur. Gelişimi sağlıklı ilerlerse 5 gün beklenir o altın yumurtadır. Ama 3.gunde sağlıksız değildir bazen 3. Gün embriyosu transfer edilir..eğer yumurta 5. Güne yumurta beklenir de gitmezse o zaman transfer edilemez.
5. Gün embriyosu blastokist dır yani artık rahme hemen tutunacak gelisimdedir
Düzgün ilerleyen bir tedavide 11. Gün yumurta toplanır 16. Ve 17. Gün transfer edilir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,744 cevap

336,687 kullanıcı

...