0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar o kadar fesat o kader kıskanç ki ne sorunlar yaşadık ayrılık noktasına geldim her defa düzelir tiye bekledim ama asla kıskançlık herşeyin altında kötülük arama huyunu yenemedi bugün eşime diyor ki sen fenerli değildin kayınbaban tutuyor diye mi tutuyorsun özüne dön oğlum diyor babamı keşke tanıma şansınız olsa melek gibi annem hasta asla bunlana ne kötü sözü var ne başka birşeyi sürekli bir kıskançlık çocuklar onunda ben bakıcıymışım gibi davranıyor kafayı yicem zaten gurbetteyim bi tane akrabam yok iki tane küçük çocuk bakıyorum bedenen zaten çok yorgunum ruhumu da yoruyor anneme anlatamıyorum annem çok hasta strese gelemiyor antidepresan almak istiyorum ama ileride boşanma durumunda çocukları almak için kullanabilirlermi

2 Cevaplar

+1 oy
(988 puan) tarafından
İnadına kiskandir sosyal medyanda boy boy foto paylaş yanındayken esinle gül eğlen aran bozuk olsa bile kıskançlıktan kudursun böyleleri hak ediyo :)
(867 puan) tarafından
Bunlar o normal cinslerden değil canım asla geri adım atmaz dahada tepeye çıkar  bende iki erkek annesiyim isterim ki evlatlarım yuvasında mutlu olsun ya bir. Anne neden evladına bunu yapar
(988 puan) tarafından
Hazimsizliktan giderken gazoz al içer misin die sor :)))
(867 puan) tarafından
Beni çok yordu canm çok duygusal bi yapıya sahibim zaten tükendim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ne alaka ne sacmalamis kaynanan fenerli olsa nolur bjk olsa nolur ozune don ne alaka o baska bisy ima etmeye calisiyor bence
(867 puan) tarafından
Canım eşim sadece onu ve bacısını sevsin istiyor babamı annemi sevmesini kıskanıyor size anlatamam kelimeler yetersiz kalır öyle fesat ki
tarafından
Benimkide ayni emin ol annemle otursun falan kosa kosa yanimiza gelir
(867 puan) tarafından
Beni annem aradığın da kız anası bu kadar ararmı diyor pislik karı kendi hergün arar ama hemde görüntülü Allahından bulsun sorsan kendini elit tanıtır
tarafından
Aynen benimkide aynisini diyor ama kiziyla her saniye konusur her gun kizi evli olmasina ragmen bekar gibi gelir gider
(867 puan) tarafından
Kendi kızlarına gelince çok geniş sosyal medeni oluyorlar nedense Allah bunları bilğidiği gibi yapsın benimkinin kızı bekar ama öyle bir değer verirki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,002 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde pamukipligi (3,865 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 231 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,070 soru

24,178,004 cevap

336,211 kullanıcı

...