0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Iyi akşamlar arkadaşlar 6 aylık olduk ek gıdaya başladık ama ne versem daha ağzına alır almaz kusuyor pütürlü veriyorum belki diyedir dedim  bu defa blender den gecirdim yine aynı ne yapacagimi şaşırdım daha önce yasayan var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(563 puan) tarafından
Başlarda oluyo bu bende kusmayı alışkanlık haline getirmesin diye blender kullandım ama kullanmamamız gerekiyor tabi. Eline bişeyler verdim yumuşak yavaş yavaş alışsın diye şuan 9 aylık çogu şeyi yiyo öğürme falan geçti ama ben her bebegin zamanı oldugunu düşünüyorum yeme konusunda bana 6 cok erken geliyo pütürlü yemesi için 
(39 puan) tarafından
Yani bn blenderla da yaptim verdim yine aynı bnm kızın zaten normalde de kuşan bir bebek ama daha ağzına verir vermez kusması düşündürüyor bni acaba yemeyecekmi hiç diye
(563 puan) tarafından
Zaten başlangıcı cok yorucu oluyo ben de bebeğim hiç yemicek falan sanıyordum hep moralim bozuluyodu öğürme normal refleks kusma da öyle zamanla alışır bence
(39 puan) tarafından
Inşallah yaa kusunca üzülüyordum bir de şimdi bu şekilde kusma başladı daha da üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi 10. Ay da kusma düzeldi ama şimdi de yedireniyorum ek gıdayı 11 aylık olduk delirecem 
(39 puan) tarafından
Bn de şaşırdım artık gerçekten nasılda heves ediyordum zaten alerjik bebek yiyeceği şeyler sınırlı onu da kendi yemiyor
(1,753 puan) tarafından
Ben neler çektim oluk oluk kusuyordu şükür bitti bu defa da yemiyor
(39 puan) tarafından
Bnmki de öyle kusuyor allah yardımcımız olsun
(1,753 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 32 göst.
0 oy
6 cevap 161 göst.
9 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde eda1404 (242 puan) tarafından soruldu