0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,828 puan) tarafından
Kızlar ilk bebeğim olacak 19 haftalık hamileyim. Mutlaka şunu yap bunu yap diyeceğiniz bebek hakkında her türlü önerileriniz nedir?

5 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Bol bol oku kuzum. Araştır öğren. Temiz içerikli ürünler kullan. Instagram kullanıyosan ordan uzmanları takip et. Kitap alabilecek durumun varsa kitap al çocuk gelişimiyle ilgili.bol bol konuş sev bebeğini konuş onunla. Hatta şimdiden mektuplar yaz ben mail adresi aldım oğlumun adına mail atıyorum aklıma geldikçe. Karnındayken başla sevgi sözcüklerine doğunca da aman kucağa alışır deme alışsın bol bol öp kokla oh mis :) sağlıkla gelsin bebişin ❤️
(1,243 puan) tarafından
Araştırmakta ziyade okuyup birilerini takip etmek daha sağlıklı çünkü aklına gelmeyen bir sürü şey karşına çıkıyo bu şekilde canım. Araştırman da güzel tabiki ama dediğim gibi takip et 1 2 uzman. Instagram varsa önerebilirim ordan 1 2 kişi
(1,828 puan) tarafından
Uzman kişilerin ismini söyleyebilir misiniz
(1,243 puan) tarafından
Akademisyen anne, Adem güneş, prema ve onun anneliği, Dr Ferhat aslann, yeni alman tıbbı... Bunlar benim takip ettiklerim canım bakıp sevdiklerini edebilirsin takip. Özellikle Akademisyen anneyi çok seviyorum güzel videoları var kısa kısa ve postları.
(1,828 puan) tarafından
Teşekkürler
(1,243 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım aldığn veya alacağın kıyafetleri kesinlikle yika.

Mutlaka bı burun aspiratorun olsun evde. 

Instagram'da haftahaftahamilelik diye bı hesap var takip et zaten bilgilendirmeler yapılıyor soru postları oluyor aklına takılınca sorarsın :) çookkk şey var ama sığmaz anlatmakla
(1,828 puan) tarafından
Burun aspiratörünü ilk defa duydum tam olarak ne işe yarıyor. Evet o sayfayı takip ediyorum güzel bilgiler var.
tarafından
Bebeğin burnunu açmak için kullanıyorsun canım youtubeden izle otribebe burun aspiratorune bak anlatıyor detaylı
(1,828 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkürler
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Herkes herşeyi der aldırma sakın duymamazlıktan gel. Bir de muhakkak reflü yatağı al bir daha uyurken aklın kalmaz. 
(1,828 puan) tarafından
Başka şehirde yaşıyorum ailelerden uzakta pek laf diyemezler reflü yatağını da ilk defa duyuyorum.
(13,307 puan) tarafından
Konu komşu der markette VS derler. Reflü yatağı candır ucuz birşey zaten ama cidden hayat kurtarır.
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Birilerini kıramadığın için evladına bişey yapma.. Mesela daha altı aylık olmadan bişey yedirmeye içirmeye kalkanlar olur, kıramadım yedirdim gibi bi topa hiç girme.. Sonra bebeğine en ufak bişey olduğunda, onunla alakası yoksa bile acaba onu yedirdim içirdim diye mi oldu diye vicdan azabı çekersin, o anı da geri döndüremezsin.. Kırılacak kalpler değil, canının parçası önemli, onun iyiliği için gerekirse kalp de kır
(1,828 puan) tarafından
Teşekkürler
(1,552 puan) tarafından
Rica ederim, Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Mutlaka korse tak sütun sezeryan olursan yatma gel bol bol yürü bebeğin ilk olduğunda sütün olmasa dahi hep ağzına ver memeyi çeke çeke sütun gelecek dakka tut 20 dk bir memede kalmasını sagla canım endişe etme stres yapma bol su iç hem süt için hem ödem için hayırlı doğum nasip etsin inşallah rabbim 
(1,828 puan) tarafından
Amin teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 160 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,464 cevap

336,303 kullanıcı

...