0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından
Meraba kızlar 17 aylık bebeğim var sütten kesmek istiyorum ama ne denediysem başaramadım azaltarak bıraktırıyım diyorum bırakmıyor çok huysuzlanıp ağlıyor doğru düzgün yemek de yemiyor emmek için sizin deneyip başarılı olduğunuz birsey var mı bu arada tiksindirerek kesmek iyi değil diyor Dr. Lar siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakknda

5 Cevaplar

0 oy
(13,443 puan) tarafından
Ben tiksindirmedim valla birden kstim 19 aylikti vermedim yani 2 gun agladi 3.gun unuttu
(194 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum git gide akli eriyor hiç bırakmaz diye :(
(194 puan) tarafından
Peki sen gece uyutmadan önce ne yedirdin canım bebeğine süt falan mı içirdin  biberon kullanmıyor benim oğlumda:(
(13,443 puan) tarafından
Ben ozellikle uyumadan bisey yedirmedim canim. Yemek yiyodu zaten. Aksam yemegini yeriz iste 7 gibi. Yatmadanda bi meyve yer kuruyemis falan su icer yatar
(194 puan) tarafından
En güzeli aslinda zaten tok oluyorlar ayriyeten süt veya mama vermene gerek yok dedi banada doktor
(13,443 puan) tarafından
Aynen oyle canim ek.gida aliyor zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimde oglum 17 aylik onunda pek yemekle arasi yok suan gunduz kestim gece emzirmeye devam ediyorum.

Ben ilk basta her isteginde vermedim dikkatini dağıttım uyuyacagi zaman biberonla sutumu sagip verdim hem bu sekilde emme istegide gidiyor bir sure boyle devam ettim simdi yemesi iyi suan biberonuda biraktim ogle uykusunda kendi kendine uyuyor sızıyor yerde koltukta :)

Ama gece uykusuna yatarken ya biberon icmek istiyor ya da emmek emziriyorum bende 2 yasuna kadar boyle devam ederim sonra geceyide keserim.

Benimki de cok agliyor inanir misin kafasini duvarlara vuruyor gece bir iki uyku arasi kalkinca emzirmiyim kendisi uyumaya calissin dedik yok olmadi cok agliyor

(194 puan) tarafından
Ne güzel sen hiç yoktan azaltmışsin darısı bana cnm
0 oy
(8,318 puan) tarafından
Bebeğin çok küçük değil mi nesen kesmek istiyorsun
(194 puan) tarafından
Çok küçük olduğunu düşünmüyorum cnm 17 aylık emse emse zaten 24 aya kadar emecek. Ve hiç yemek yemiyor sadece emmek istiyor çok huysuzlaniyor kan değerleri hep düştü yemek yemediği için o yüzden kesmek istiyorum bide ben ilaç kullanmam gerekiyor
0 oy
tarafından
Ama daha çok küçük yaa 
(194 puan) tarafından
Hiç bisey yemiyor cnm bide benim ilaç kullanmam gerekli o yüzden
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Biberonla sut cici bebeye alistirdim önce 13 aylıkti. Hep emiyordu bide yemek vs iyice alışmıştı. Once kendini hazırla ben tedavi icin mecburdum, net olmak zorundayız malesef çünkü ben o istediginde acmaya çalışınca ondan cok ben ağladım valla.

Dedim annem son kez emziriyorum seni sonra sut bitecek ama ben seni asla ac birakmayacam. Bide eczaneden ilac aldim mastit olmamak için. Hem ilacla sutum 3. Günde baya azaldı hemde emzirmedim yani

Salca sürmek tiksindirmek olmuyor malesef
(194 puan) tarafından
Biberona kesinlikle alışmıyor her yolu denedim ama
(3,304 puan) tarafından
Emdigi icin istemiyor olabilir. Ben oyle atlattim canim
(194 puan) tarafından
Evet o yüzden sanırım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy