0 oy
668 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanamlar düğündeki altınlarımın hepsini almışlardı şimdi de boşanma dilekçesinde altınların hepsini benim aldığımı aileme verdigimi ve altınların kendilerine verilmesini talep ediyorlar iftira üstüne iftira atıyorlar bende eşimle tartışırken kaynanamın dahil olduğu bir ses kaydı var orda altınlarımı aldıklarını eşyalarımın borcuna verdiklerini söylüyor ama aslında kendilerine ve bana doğalgaz çekmişlerdi altınlarımla şimdide diyor hepsini almış ailesine vermiş bize versin diye talep etmiş ler benim avukatım sadece eşinle olan ses kaydını dinleyebiliriz diyor peki ben bunu nasıl ispatlarım

10 Cevaplar

0 oy
(1,444 puan) tarafından
İyide Yargıtay dan karar çıkmış zaten altınlar kadının diye 
tarafından
Ama altınları benim aldığımı aileme verdigimi söylüyorlar
(1,444 puan) tarafından
Olabilir hiç birşey yapamazlar ki
(6,435 puan) tarafından
Yapamazlar ama tazminatta alamaz ispat edemezse
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Hayır ses kaydı kullanılmıyor canım normal şekilde sunarsın 
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Altın zaten kadının hakkı alamazlar ama eşin de aynı ses kaydı içinde ise aynı anda ordaydilar onun da sesi içinde dersin 
tarafından
Ben e şim kaynanam ve kayınpederim kayıtta 4 ses var
0 oy
tarafından
Hiç uğraşma zaten takılan senin cnm nereden çıkarırsa çıkarıp getiricem mecbur
tarafından
Kendileri aldı yedi bitirdi benim aldığımı idda ediyorlar ve istiyorlar
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Eğer tek kanıtın oysa dinleniyor diye biliyorum, ama sen başka avukata da sor detaylı öğren 
tarafından
İnşallah ya
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Onlarında bunu ispat etmesini ister hakim hem ayrıca düğünde takılan takı kadının sayilir
tarafından
Nişanda takılan altınları oğlumun doğum günü de takmıştım nişan cd de belli zaten bunları düğünde yaptıklarını ve benim alıp aileme verdigimi kendilerinin almadığını inkar ediyorlar o foto yu delil gösterip
0 oy
(802 puan) tarafından
Ya sen onun dediğine ne bakıyorsun altınlar zaten kıza veriyor hakim
tarafından
Nişanda takılan altınları oğlumun doğum günü de takmıştım nişan cd de belli zaten bunları düğünde yaptıklarını ve benim alıp aileme verdigimi kendilerinin almadığını
Söylüyorlar ve  inkar ediyorlar o foto yu delil gösterip
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Altınlar senin istediklerini desinler birşeyde yapamzlar
tarafından
Nişanda takılan altınları oğlumun doğum günü de takmıştım nişan cd de belli zaten bunları düğünde yaptıklarını söylüyorlar ve inkar ediyorlar o foto yu delil gösteriyorlar
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Mahkemeye gittiginde ses kaynidını hazır tut. Söz al hakimden ve izin iste. Kanıtlıyabilecegini ses kaydın oldugunu hatta twk anıtlayabilecegin bu sekilde oldugunu soyle dinleyebilir. Kayıt altına alabilir. O da olmadı birine o kaydı dinlet. O sahit olsun sana. Bana ses kaydını dinletti dinledim kulaklarımla diyip sahitlik yapsın. Kaynanaı da tanıyan biri. Cunku sesinden yuzde yuz tanıdım eminim demesi lazım
tarafından
Nişanda takılan altınları oğlumun doğum günü de takmıştım nişan cd de belli zaten bunları düğünde yaptıklarını ve benim alıp aileme verdigimi kendilerinin almadığını
Söylüyorlar ve  inkar ediyorlar
0 oy
(315 puan) tarafından
 oğlunun yıkılan yuvasına üzüleceğine kaynanan hala altın derdinde hiç bişey ifade etmez mahkemede ama Allahın mahkemesini düşünsün

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 699 göst.
0 oy
10 cevap 382 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu