0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (3,536 puan) tarafından
19 aylık oldu oğlum ota bokaaa ona buna zırlıypr ağlıyor yanına oturuyorum oyun oynuyoruz ağlıyo dışarı çıkıyoruz ağlıyo eve geliyorz ağlıyo yemek yiyecek ağlıyo tuvalete gidecek ağlıyo sürekli beni yannda istiyor bir iş yaptırmıyor bir bulaşık yıkayamıyorm yemek yapana kadr canımı alıyor valla sabrım kalmıyor kızıyorum ceza veriyorm ağlamasın ağlayarak istediğinin olmayacağını bilsin diye ama yok geliyor canımmmm annemmm diyor sarılıyor şirinlik yapıyor kendince ama sinirlerm yıprandı 1 haftadır böyleyiz valla şaştm kaldm. Komşuya çocuklarla oynasın diyorm bu sefer oyuncak kavgası yapıyorlar bağırma gürültü 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
25 aya girdik koala gibiyiz ahh ahh bitmiyor  aglamalar
tarafından
2 yaş  sendromu bence bizde cok  fark  etti
(3,536 puan) tarafından
Erken değilmi ya 19 aylık
tarafından
Degil  kuzum
(3,536 puan) tarafından
Ne kadar sürer ayy kalıcı bir huy değildir inşallah
tarafından
Bizimki 25 aylik suan 1 saattir yatakta  dönüp  duruyor 10 kez çiş  5 kez su diyo daha uyucak  du bakalim benimde sabrim tasiyo böyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne cezası veriyorsun mrk ettim
(3,536 puan) tarafından
Ağlıyor ya çık başka oda ya git orda ağla diyorm ağlaman bitince gel ağlaması bitince geliyor yada oyuncak için ağlıyo fırlatıyorsa elinden alıyorm kaldırıyorum ona da geç kanepeye otur diyorm ben kalk demeden kalkmıyor öyle şeyler
tarafından
Çok yanlış yapıyorsunuz psikologlar böyle davranışların içe kapanık özgüvensiz bir birey olmasını sağlıyor diyor öncelikle siz sakin olun sizde mi öfkelisiniz gel beraber sakinleşelim deyin. Dikkatini başka şeylere yönetin bu dönem çok zor şuan bende aynı durumdayım ve ikinci doğumu uda yaptım üst üste geldi çok sinirleniyorum ama sakin kalıp söylediğimi yapıyorum işe yarıyor
(3,536 puan) tarafından
En azından yapmaması gerken şeyin farkına varıyor yoksa saatlerce ağlasa banamısın demiyor, eğer ilk ağladığında istediği şeyi versem baş edemem ki
tarafından
Ağlamam bitince gel nedir ya helede 19 aylık bir çocuk için. Tabiki size akıl veremem. Her annenin kendine özgü yetiştirme düşüncesi var . Ama bence yaptığınız çok yanlış. Vicdanınız nasıl elveriyor. O başka odada ağlarken.
Ayriyeten internette kaç kere bu tarz paylaşımlara denk geldim doktorlar bu düşüncenin çok yanlış olduğunu. Çocuk kendini hep suçlu hissedecegini ve ileride ozguvensiz icinekapanik bir birey olabileceğini söylüyor.
Eskiden bir dadı programı vardı. Mola paspasina otyrtuyordu. Sonrasında onunda çok yanlış olduğu söylendi ve hatta o kadın eğitim bile almamış diye duyuldu. Her internette görülen doğru degilki.
Benim kızımda 17 aylık. Hiç o tarz git baska odayadan falan anlamaz. Hemde kiayamam ona ben. Alırım kucağıma sakinlestirmeye çalışırım hepsi bu
0 oy
(1,657 puan) tarafından
öncelikle temizlik yapmayi unut benmki 15 aylik istemdigi bisey olunca ayakta kucakta otururken hic farketmiyo kafasini geri atiyo yemek yemeyi unuttum resmen o uyunca bende uyuyorum o kalkinca kalkiyorum 7 24 cizgi film cocuk sarkilari dinliyorum 
(3,536 puan) tarafından
TV de çizgi film var sürekli bu beni istiyor önc eböyle değildi 1 haftadır böyle
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Benimki birde surekli etegimi tutup anne meme diye aglıyor. Ablasıyla surekli kavha dovuş içindeler. 
(3,536 puan) tarafından
Bidee süttüm süttüm diye ortalığı aya kaldırmada var
(12,026 puan) tarafından
Ben heo sabır gececek diyorum
0 oy
(163,578 puan) tarafından
2 yas bunaliminda      
(3,536 puan) tarafından
2 yaş için erken bir bulamım değil mi :))
tam zamani
(3,536 puan) tarafından
Ne kadar sürecek acaba :)
2bucuk yas olduk daha devam ediyoz ☺️
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Tutumunu gözden geçir bi yerde bi hata yapıyo olablirsn her yöntem her çocukta işe yaramaz 
(3,536 puan) tarafından
Herzamanki rutinlerimiz var arada değişik şeylerde yapıyoruz sıkılmasın diye ama ağlaması beni benden alıyor artık
(1,243 puan) tarafından
Ceza verme canım. Ağlayınca göz hızasına in sakinleşmeni bekliyorum anlayabilirsin istediğin kadar istersen sarılabilirsin bana de. Bekle ağlasın sakinleşince sarıl öp şimdi benim yemek yapmam lazım sende şunu oyna yanımda flan de tava tencere ver eline mesela öyle oyala ağlayınca istediğini yapma sakinleşmesi için zaman ver bırak ağlasın
(3,536 puan) tarafından
İnan ki bundan da anlamıyor çoğu zaman mecbur kalıyorum, önceki sakin çocuk gitti yerine mızmız huysuz bir çocuk geldi
(1,243 puan) tarafından
Sen kararlı olursan oda zamanla düzelir bence sabır en önemlisi

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 1,019 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 600 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 420 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu