0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Ay kizlar oglum var 3yasinda. Asla sac trasi yaptirmiyor. Zorla yaptiriyoruz. Saclari o ladar uzadi ki toka da taktirmiyor. Makine aldik babasina da kestirtmiyor. Gecen bi berbere goturduk aglamaktan sesi kisildi bayilcakti cocuk kendinden gecti. Napcaz bi nasil kesilcek bu saclar ya. Uyurken onlerini makasla kestim ama cok komik oldu cocuk 

10 Cevaplar

0 oy
(163,444 puan) tarafından

cozum bulan banada haber etsin artij toka takiyoz baby boyuma :ermm:

(261 puan) tarafından
Taktiriyorsa iyi bizimki onu da yaptirmiyor
(163,444 puan) tarafından
baglatmiyo ama tel toka takiyom zorla
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Babasıyla gitsin ama onun saçları kesilmesin görsün yada babası evde traş olmuyosa veya fön çalışırken onu da fönleyşn şakadan traşlayın ama çalışmasın. Sesinden korkuyo olabilir tamamen soyutlamayın anlatın traş böyle olunur saç kesimi traş videoları izletebilirsin çocukların vs ytden böyle böyle alışır bide sor ara ara sende traş olmak ister misin saçlarını kestirmeye gitmek ister misin babanla diye o hayır derse götürmeyin onun istemesini bekleyin
(261 puan) tarafından
Hepsoni yaptiyorum inanki fon makinasindan ztn asiri korkuyor kendi de diyor anne sesinden korkuyorum diye hep soruyorum gidelim mi keselim mi yok diyor ama cok uzadi kendi de rahatsiz gozume geliyor doye agliyor. Kestim bugun artik cok komik oldu hic beceremem.boyle seyleri gitmesi lazim artk
(1,243 puan) tarafından
Fön çektirmeden tıraş ettirin fönü hiç açmasınlar. Korkabilirsin bende küçükken korkardım bu tarz şeylerden herkes korkabilir zamanla geçecektir bu korkun seni anlıyorum falan diyebilirsin canım. Başka çözüm bilmiyorum bizim komşunun çocuğu da kestirmiyodu ben dedim bak oğlum yarın tıraşa gidicek sende gelir misin yok dedi sonra tıraş oldu oğlum bak biz tıraş olduk sende gitmek ister misin dedim olur dedi birkaç gün sonra babası götürmüş ağlamadan durmuş oğlumu çok seviyo oda ondan örnek aldı sanırım oda 3 yaşındaydı benim oğlum 2 yaşında böyle bişey yapabilirsin belki. Tek çözümü konuşarak halletmek önce ne sebep oldu fön sesinden korkmasına onu bulup sonra sakince konuşup ikna etmen lazım canım
(261 puan) tarafından
Konusuyorum canim inan ki ama bir faydasi yok zaten beni dinlemiyor bile lafini bile etsem aglamaya basliyor
(1,243 puan) tarafından
Bende başka çare kalmadı canım umarım çözersin ya
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Malesef 3.5 yaşında oğlum oda sesini bile duysa ağlar 
(261 puan) tarafından
Nasil aşacagiz bunu ya asla kandiramiyorum da en sevdigi seyleri one suruyorm alalim gidelim fln yok diyor
0 oy
(23,796 puan) tarafından
Yok mu sevdiği düşkün olduğu biri tıraş olmaya beraber gitse özenmez mi benim bebeğim küçük daha o yüzden üç yaşındakiler nasıl olur bilemiyorum benimki sadece fikir amcası olur dayısı olur abisi olur ozenmez mi birine a bak o tras oldu saçları çok güzel oldu diye 
(261 puan) tarafından
Amcasinu cok sever en son onunla gonderdim kestiremeden gelmisler durmuyor agliyor dedi
(23,796 puan) tarafından
Bir iki sefer o tras olmasın amcasının tras olmasını izlesin gören herkes amcaya a tras olmuşsun saçların çok güzel olmuş falan desin belki heveslenir
(261 puan) tarafından
Deniyoruz canim onu da deneidk babasiyla gittik babasi oldu cok yakisikli olmussun saclarin guzel olmus diye ama agliyor hemen
0 oy
(826 puan) tarafından
Canim benim oglumda oyleydi kac sefer yarim kaldi trasi en son eaim bir beber buldu arabalr varmis cocugu icine oturtup yapiyolar bizimde arabalari cok seviyo  en son oyle yaptirdik gıkı cikmamis ben gitmemistim oyle biyer bulabilirsin
(261 puan) tarafından
Bizim.berberde de var arabali koltuk canim.icine bile girmiyor agliyor
0 oy
(1,030 puan) tarafından
1.5 yaşındaki oğlumun hala 2 gram saçı olması göz yaşım pıt keşke biraz uzasa da bağlasam diye heves ediyorum bende :) babasını felan görsün tras olurken bizimkide fön den korkardı bağıra bağıra ağlardı babasını kullanırken gördü 1-2 kere sustu sonra 
0 oy
tarafından
Makas kullamsın berber makineyle kesmesin alışana kadar 
(261 puan) tarafından
Ham makineden hem makastan korkuyor
0 oy
tarafından
buyuyunce geciyor 4 yasta cozduk biz
(261 puan) tarafından
1 sene daha uzun sacla gezcez o zaman :)
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Ayy neler çektim oğlum da . Evde zorla kayınbabam makine ile tras ediyordu. Hayatında ilk kez 4 yaşında doğum günün de gitti berbere . O da zar zor ağlaya ağlaya şükür sonradan alıştı. Şimdi her hafta gitmek istiyor trasa. 
(261 puan) tarafından
InsaAllah bizimkide alisir artik ya her tras ayri bi sorun
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 yaşında ağlaya ağlaya bi hal oluyor. Aylarca uzun sacla duruyor. 3 kişi tutuyorlar yinede aldırmıyor. Kuaförün önünden geçse başlıyor ağlamaya 
(261 puan) tarafından
Ayni benim oglumda oyle ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 978 göst.
27 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde meva1 (1,439 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 166 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,392 soru

24,110,579 cevap

332,943 kullanıcı

...