0 oy
831 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,775 puan) tarafından

Kızlar benim oğlan böyle duruyor sürekli ☺☺emeklese keşke evde pıtır pıtır gezsee☺❤❤totosunu yediğim. ❤❤❤❤

image

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ayy ben bunu neden şimdi görüyorum ❤️❤️❤️ o totoşa bak yaa ısırırım amaaa kıyamam ki :) bal çocuğum maşaallah sana.. 

Geceleri çoğunlukla benim oğluşumda böyle uyuyor rahat oluyor onlar için demek ki.

İnşaallah güzel annesi çok yakında pek yakında o günleriniz gelecek hayırlısıyla ❤️❤️❤️
(6,775 puan) tarafından
Olsun kuzum geç olsun güç olmasin☺☺❤
Gazını böyle çok rahat çıkartıyor ama 10 dakikadan fazla durursa sıkılıyor. Çok teşekkür ederiz gönlü güzelliklerle dolu teyzesi Allah razı olsun ❣❣❤❤
-Reklam-
0 oy
(163,381 puan) tarafından
Kız o nası yatis oyle o popodan issirasim geldi ❤❣❤❣
(6,775 puan) tarafından
Tam isirmalik kuccuk popolu☺☺❤
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Maşallah Beratıma tontiş popişini ısırırım ☺❤❤ benim kızımda durmuyor öyle balım yaa sinir oluyor:/ 
(6,775 puan) tarafından
☺☺5 10 dk duruyor sonra ağlıyor. Totosunu böyle kaldırıyor durduğu yerde☺☺ emeklemeye mi hazırlanıyorlar acaba kuzumm❤❤
(10,041 puan) tarafından
Kıyamam yaa kuzuma belki de emeklemeye hazırlanıyor dediğin gibi balım ☺❤❤ benim kız başını tam tutamıyor daha öyle yatınca ya:(
(6,775 puan) tarafından
Tutar kuzum sen arada böyle yüz üstü yatır alışır tutar ben arada bi böyle yatıriyordum hep öyle öyle alıştı kafayı tutmaya. Her çocuk bir olmuyor balım benim üzülme bazen Asena'min yaptığını Berat'im yapamaz Berat'min yaptığını da Asena'm yapamaz ❤❤
(10,041 puan) tarafından
Bende yatırıyorum aslında ama durmuyor diye pek çabalamadım açıkçası daha çok deneyeyim o zaman kuzum. Haklisin yani teşekkür ederim içimi rahatlattın bende normal değil sanmıştım❤❤
(6,775 puan) tarafından
Yatır kuzum birşey olmaz zaten 4 aylık oldu sayılır artık ☺ korkma balım benim içini ferah tut sen. Yatir boyle buraz hareket etsin ben gazi oldugunda da boyle yatiriyorum hemen pirt pirt yolluyor ayaklari kolllari çırpıyor ya❣❤
0 oy
tarafından
Maşallah aşırı sevimli görünüyor burdan bakınca 
(6,775 puan) tarafından
Teşekkür ederiz canım benim ❤☺
0 oy
tarafından
Ya ne güzel uyuyor ya maşallah allah anali babali büyütsün inşallah nazar boncuğu yok  kalp  bırakıyom  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(6,775 puan) tarafından
Hahah☺☺ sağol teyzesiii❤❤teşekkür ederiz
0 oy
tarafından
Ayyy Maşalsh yerim totosunuuu❤️❤️
(6,775 puan) tarafından
Bende Mina ' nın tosbik totosunu yeriiim☺☺❣❤
tarafından
☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Oyyy... totosunu yerrimmm o bacaklardan ısırırım maşallah ❤
(6,775 puan) tarafından
☺teşekkür ederiz teyzesi❤❤❤
0 oy
tarafından
Senin totonu yerim teyzemmm kurban olurum sana minnagımm❤️❤️❤️
(6,775 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesiii ❣❣❤❤☺☺
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Sen buyudunde arabalı arabali zibinlarmi giyiyonnn teyzemmmmmmm :(((  :***
(6,775 puan) tarafından
Hahah☺☺büyüdü tabikii❤❤
0 oy
tarafından
oyle rahat ediyor demekki minnak bacaklarını yerim bende :)
(6,775 puan) tarafından
Herhalde kuzumm☺☺❤❤
tarafından
benimki sinir oluyodu gazi ciksin diye yatiriyoduk nasil cirkeflesiuodu :)
(6,775 puan) tarafından
5 10 dk yatsin benim bücürük te öyle etrafı yoluyor ☺☺❤belli bir süre sonra sıkılıyor lar kuzum
0 oy
tarafından

oyy masaAllah yaa totosunu isiririmm:D

(6,775 puan) tarafından
Hhah☺☺ısır teyzesi ❤
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Çok tatlı benim oğlumda 1 haftadır bütün gece böyle yatıyo
(6,775 puan) tarafından
Çok tatlı oluyorlar ya küçücük popolarıyla ☺
0 oy
tarafından

Allahım yerim isiririm :kissing: Oyyy benim kızda böyle uyuyor tam isirmalik oluyorlar valla :D 

(6,775 puan) tarafından
☺☺evett kuzum zor tutuyorum kendimi ısırmamak için şimdilik öpücükle yetiniyorum ❤❤

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,300 soru

24,084,173 cevap

331,371 kullanıcı

...