0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (289 puan) tarafından
Kızlar merak edıyorum sizde ölemisiniz acaba bende uzun zamandır bi boşvermişlik hissi herseyden vazgecmişlik boşa yaşıyomuş gibi bi his sankı kocam boşasa hiç tepki vermicem öle bi his mutsuzluk kanıma işlemiş özellikle evdeyken öleyim dışarda bi tıkda olsa kendıme gelıyorum pozıtıfım ama evde ölü gibiyim elim kolum kalkmıyo ne iş yapablıyorum nede baska bişey mecburıyetten yapmak zorunda olduklarımı yapabiliyorum sadece varmı benim gibi olan niye böleyiz acaba evdemi bişey var acaba diye düşünmeden edemiyorum ama bakara suresı dınlerım ederım yanı nebleyim

3 Cevaplar

0 oy
(2,963 puan) tarafından
Anlattiklarin ayni benim sadece boşvermişlik hissi hariç

Ben sinirden öluyorum öyleki 3 yildir baş agrisi çekiyorum sinirim yuzumden

Eşimlede tartiştim dun gemileri yaktim artik

Dun kitap pdf indirdim depresyonu tedavi ediyor

Şimdiden biraz iyi hissetmeye başladim

Megersem yillardir depresyondaymişim da haberim yokmuş

Sende depresyondasin cnm.emin ola bilirsin
(289 puan) tarafından
Yanı herseyı gectım eşime karsı olan tahammülsüzlüğüm soğukluğum felan depresyonla alakalı olanilirmi bilemiyorum 1 yılı geckindir böleyim bende
(2,963 puan) tarafından
Ohoo ben yillardir boyleyim cnm
Evet depresyonla çok alakasi var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim yarına umudum hayalim isteğim artık yok her insan başını yastığa koyunca birseyler düşünür eder bende hiç birsey düşünmek kurmak dahi istemiyorum o kadar çok boğulmuş daralmış sıkılmış hissediyorum ki anlatılmaz yaşanılır benim sebebi eşim ve ailesi ben böyle değildim ben ben değilim resmen 
(289 puan) tarafından
Babamda bana kızım sen gül gibiydin solmuşsun demişti tamda öleyim malesef ben benlikten cıkmışım malesef
tarafından
Benim annem ailem hepsi diyor neden gün gittikçe eriyorsun bilmiyorlarki sebebini:( Rabbım yardımcımız olsun en yakın zamanda hayırlı kapılar açsın
(289 puan) tarafından
Aminn bacımmm aminnn
0 oy
tarafından
Galiba evde oturmaktan bunalıma girmişsin 
(289 puan) tarafından
Yok onla alakası yok gayet dısarıda cıkıyorum arkdaslarımlada görüşüyorum eve helince başlıyo benım derdım sıkıntım ve eşimi görünce

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 223 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 174 göst.
0 oy
23 cevap 855 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 695 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nzli (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,080 soru

24,081,635 cevap

331,231 kullanıcı