0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2-3 gündür yatak odasında büyük bir kelebek var günah diye öldürmedim. Cidden çok büyük. Kapıyı pencereyi açtım gider diye. Sürekli yerde saklanıyor. Çorabım vardı yerde gece uyurken çıkarıp uyumuştum. Sabah uyanınca giyeyim dedim altından çıktı. Görünce aklım çıktı bi anda. 

Şimdi eşime söyledim. "Ben olduremiyorum birşey yap ya odadan çıkar ya öldür birşey yap" dedim . Çok huylanan biriyim sadece melebek değil. Üstümde yürüyebilen her canlıya karşı. İçim ürperiyor sabaha kadar uyuyamıyorum. Her yerim kaşınıyor elimde değil. Eşimde bana " saçmalama öldürülmez belki senin baban belkide benim babam olabilir " dedi. ikimizin de babası rahmetli oldu. Ben bunu ilk defa duydum doğru mu böyle birşey ?   Ki zararı yok diyorlar kelebeklerin ama ben huylandigim için ister istemez zararı var bana . 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birincisi ağ yapip peygamberimizi kurtaran kelebek değil örümcek canım ..

İkincisi senin baban benim babam muhabbeti çok saçma . 

Üçüncüsü de zaten uyuşuk demekkii öldürmeden al bırak dışarı 
tarafından
Ayyy evdeki neydi kizzz bi karar verr
(1,450 puan) tarafından
Örümcek mi kelebek mi karar ver nsnsn
tarafından
Canım postta kelebekler öldürülmez çünkü peygamber efendimize ağ örüp kurtardığı için farklı bir yeri var diye yazdım. Arkadaşta o kelebek değil örümcekti diye duzeltti doğrusunu yazdı. Benim kafam gitti . Evdeki kelebekti canım
tarafından
İmagineperest kız içimi tuhaf yaptın ? Doğru mu yani eşimin dediği şuan canım çok sıkıldı. Babalarımız olabilir mi ? 2-3 gündür o yüzden mi hep yatak odasindaydi ? Benim yanıma hiç gelmedi ama. Hep yatak odasindaydi? Her kelebek babalarimiz değildir sanırım . Eşim psikolojimi bozdu bak şimdi.
(1,450 puan) tarafından
Tabiki her kelebek değildir.  Ama o suretle gelirlermis ruhlar ben duyunca çok şaşırmıştım ama gerçekmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öldürmeye niyetliysen süpürgeyle cek bana kalsa yapma al eline at camdan
tarafından
Elime alamam kız huylaniyorum diyorum. Çok büyük kanatları yukarda değil yayvan şekilde hayatta tutamam ve tüylü bu. Yakından baktım
tarafından
Bak geçen gün bizim eve gelenw bak aldim attim ben resim atyom
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Kelebeklerin ömrü üc gün zannedersem kendileri ölüyor enaz yaşayan ucan hayvandır kelebek öldürme bence 
tarafından
Öldürdüm canım :( kaç gündür hadii git diyorum odadan uyumadım sırf kelebek var diye salonda uyudum. Ama hem sabah erken kalkmam lazım yarın çok işlerim var. Huylanirsam uyuyamam. Eşimde günahı senin boynuna diyor. Sinekte öldürüyoruz neden ona bu tepki verilmiyor ? Benim bilmediğim birşey mi var ki?
(1,450 puan) tarafından
Yok kiz kelebek diyarında dinledim 3 günden fazla 1 sene yaşayan bile varmıs
tarafından
Benim bildiğim 1 gün yaşıyorlar. Kaç gündür kendi ölmedi bekledim bekledim gitmiyor ölmüyor.
(1,450 puan) tarafından
Hayır yanlış bilgi cnm
0 oy
tarafından

image

bak elif yerinden kallkmadan nasil yemek yiyo sabah oda senin gibi korkuyo bebelek diyo bide yaaaa fhghhhhh

tarafından
Ayy bu ne kız offf şuan için ürperdi.
tarafından
Avucum kadardı 5 saat tutum evde yjghjkjfj elif hic kalkmadı koltuktan keşke kovanoza koyup besleseydim sonra geldi aklima gfhhgjuj
tarafından
Hahahahh senin kız için mantıklı tabi hahhhahh
0 oy
tarafından
Vallahi ben biraz caniyim galiba aşırı huylanıyorjm uçan herşeyi direk öldürürüm 
tarafından
Bende öyleyim canım öldürdüm :((
0 oy
tarafından
Ben de çok korkarım direk süpürgeyle çekerim napayım vicdanım sızlıyor ama aşırı korkuyorum
0 oy
tarafından
Kiz Hintlilerde vardır o inanç reankarnasyon veya tenasüp denir. Kelebeği avucla dışarı at yerde geziyosa ölümü yakındır.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 355 göst.
3 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,182 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 315 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 555 göst.