0 oy
1,467 göst.
Diğer kategorisinde (705 puan) tarafından
İnsanla alay eder gibi ikisini alacakmış Allah razı olsun ya valla görende 50. Torunu zanneder ilk gelinim ilk bebek bana bunları övünüyor değişik ya bende dedim daha alınacak onlarla olacak iş değil dedim. ihtiyaç olduğundan değil daha çok değer göstermesini beklerdim. örgü battaniye falan ormesini misal. Kış bebeği olacak Allah izin verirse. Milletin kaynanası beşiği bebek arabası herseyini yapar yapmaya çalışır bizimkide paraları lastikleyip dolaba atar...

NOT: AMACIM DERTLESMEK MUHABBET ETMEK BOŞ YAPMAYA GELMEYİN BENİ ANLAYACAK İNSANLAR YORUM YAPSIN İHTİYACIM YOK ONUN ALACAĞI EŞYAYA SADECE İLK TORUNU İNSAN BİRAZCIK ÖNEMSER DİYORUM.

47 Cevaplar

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Benmde eşim çok kızmıştı annesine bnm oğlumda kışın doğdu yün yatak yapacaksın dedi. Kayananm ne isterse nevresim ini yününü aldı eşim snra kaynam yaparım acelesi ne hele doğsn dedi eşim demediğini bırakmadı yapmıyorsun şmdi gidip yatak alacam dedi uğraşamam dedi :)) 2 3 gün snra geldi döşeği yorganı yastığı :D
(705 puan) tarafından
Hahshaha helal olsun benimki asla yapmaz
(3,529 puan) tarafından
Eşim yapınca bende Bi şaşırdım ozman :))
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Benim kaynanam hiçbir şey almadı eşim ne bana hediye aldı hadi beni geçtim oğluma bile almadı inan beşiğini kıyafetini her şeyini bilezik bozdurup ben aldım 
(705 puan) tarafından
Öyle insana koklatmayacaksin çocuğu
0 oy
(123 puan) tarafından
Benim kaynana gilin evine aylık 20 bin TL para girer... Bizim durum belli 4 yıl sonra hamile kaldım ve öyle zor geçiyor ki hastane parasını vs teyzemler verdi yatış yaptığımız da... Bana dedi bi çekirdek alamayız... Ama eltime doğum parası ve bebek arabasını aldılar... Üstelik kayinbabam in yüzünden biz borç altında kaldık... Şimdi ise kapılarını kapattılar gittiler o borçtan sonra... Ama bizden aldıklarını rabbim yedirmesin diyorum... Ben ikinci elden yalvar yakar indirim yapıp beşik alayım onlar keyfini sürsün bizi borç içine sokup... Ne deyim Allah sorsun... Bize o maaşla bi cekirdek almazlarmis... 
(705 puan) tarafından
O çocuğun hakkına giriyorlar zehir olsun
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Benimki 22 yaşındaki gorumcemin bebeklik kıyafetlerini getirdi bir iki takim almisti yanina da. Inan cok iyi anlıyorum seni. Sozde ölürler torun torun diye kizim 2 yasina girecek bir en son geldiklerinde 200 tl verdi bisiler al diye su zamanda 200 tl ye anca iki takim alınır. Aman canim takma sen kendin begendiklerini al.. Gozunde koyma biseyi. 
(705 puan) tarafından
İnanki maaştan kalan 0 üstüne benim bilezik parasından yiyoruz çok canım sıkkın
0 oy
(867 puan) tarafından

Bu tarz tipler almaz yardımda etmez ama bebek doguncada millettin yanında ah babanesinin canı demegi iyi bilirler 

(705 puan) tarafından
Onuda yaptırmam işte
(867 puan) tarafından
Yaptırma bende en sonunda elinden aldım hastanede cocuk ağlıyor bana vermiyor hemşire annesine verin demişti o gecenin sabahı gitti zaten
(705 puan) tarafından
***** karı ya nefret ederim öyle şeyden
0 oy
tarafından
Yapmak zorunda değil diyenler gelir şimdi . Evet zorunda değil ama millete gösteriş yapmayı biliyorlar yapmadillari şeyleri yaptı gösterip sanki inat yapar gibi gözümüze soka soka anlatırlar 
(705 puan) tarafından
Geldiler bile canım ahshahah onu yaptırmam işte bende

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 356 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 892 göst.
0 oy
19 cevap 1,021 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 615 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,543 soru

24,171,044 cevap

335,869 kullanıcı