0 oy
578 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (195 puan) tarafından
Siyah granit tezgah kullanan varmi memnunmusunz ve temizliginde ne kullaniyorsunuz ?

17 Cevaplar

0 oy
(6,288 puan) tarafından
Siyah hem çok boğuk gösteriyor Hem de tozlanıyor bayağı toz gösteriyor Çünkü komşum yaptırmış öyle böyle çok Ferah durmuyor
-Reklam-
0 oy
(11,032 puan) tarafından
Siyah granit mermer benim sprey cif kullanıyorum 
0 oy
tarafından
Benim ki beyaz mermer siyah asla istemem 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Siyah pişmanlıktır.  Hep oyle duyuyorum
0 oy
(8,191 puan) tarafından
Siyah değil ama füme ben çok memnunum 
0 oy
tarafından

Benmki siyah ben çok memnunum temizliğşndede bunu kullanıyorm 

image

0 oy
(662 puan) tarafından
Benimki öyle ama benden önceki ev sahibi çok çizmiş silinmeyince rengi koyulasiyi ama sonra silince yine aynı oluyo yaptırma derim beyaz en iyisi tabi sararma olmuyo o güzel ama işte ciziliyo ve renk bı tuhaf oluyo
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben heves edip özellikle yaptırdım şuan çok pişmanım ne kadar silersen sil ne kullanırsan kullan hep tozlu boğuk gösteriyor imkanın varsa beyaz yaptır derim
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Siyah kullanma sakına kiracıyım şu an ve siyah hiç kullanışlı değil kendi evime geçicem siyah hiç düşünmüyorum 
0 oy
(4,789 puan) tarafından
Siyah çok kötü ya toz kir leke herşeyi o kadar belli ediyor ki açık renk candır 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Kötü herseyi gösteriyor gunde 50 kez siliyorum ama guzel duruyor yani 
0 oy
tarafından
Annem yaptırdı hiç kullanışlı değildi . Sonra gri yaptırdı siyah iyi değil diye gri de siyah gibi kullanışı hiç iyi değil . Ama benim tezgahm beyaz herkese de tavsiye ediyorum çok kullanışlı ferah gösteriyor 
0 oy
tarafından
ben beyazini yaptirdim siyah cok kapatir die yaptirmadim ama salaklik etmisim ust cilasi gitti herhalde hep sarimtirak duruyo
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Siyah granit tezgah içi simli simli annemin tezgahı böyle ama dolaplar beyaz boğmaması için bende çok seviyorum onun tezgahını. Evlenmeden herşeyi kullanırdım annemde ne almışsa onu kullanır cif krem sprey temizeyici çamaşır suyu yada başka bişy. O an eline ne geçerse
0 oy
(3,533 puan) tarafından

Evet ondan. Ama mutfak dolabımız ve duvarımızda siyah:unsure: birlikte çok kötü duruyor. Ama kaliteli

0 oy
(810 puan) tarafından
Kaliteli bir beyaz ya da gri olabilir. Kalitesizse sakin yaptırmayın.
0 oy
(53,796 puan) tarafından
eski mutfak benim 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,674 soru

24,034,090 cevap

328,842 kullanıcı

...