0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar benim bulaşık makinem yok elde yıkıyorum bulasiklari fakat çamaşır suyu kullaadigim sürece tabuk ve yumurta kokusu geçmiyor. E yumurta hemen hemen her gün yiyoruz yani her günde kullanmak istemiyorum. Siz nasıl baş ediyor sunuz bu kokularla?

4 Cevaplar

0 oy
(269 puan) tarafından
aslinda elde daha temiz yikanir bekjide sana öyle geliyodur yada yumurta icin ayri tabak ayarla hep onda yiyin
tarafından
Bardaklar ve kaşıklar felan da var ama
-Reklam-
0 oy
(393 puan) tarafından
Hergun kullaniyorum kullanmasan bardaklar bile kokuyor iyice durladiktan sonra bir sey olmaz cnm
tarafından
Çok duruluyorum ama yinede zararlı diyorlar ya
(393 puan) tarafından
Bir sey olmaz cnm ya 23 yasimdayim annemde sürekli kullandirdi bende surekli kullaniyorum bi zararini görmedim ona gelinceye kadar cok zararlı seyler var
tarafından
Ne kadar kullanıyorsun sen peki
(393 puan) tarafından
Yani goz karari koyuyorum ama tahminimce bimin yogun camasir suyundan bi yemek kasığından azdie
0 oy
(3,196 puan) tarafından
Başka bir deterjan kullan canim
tarafından
Hepsi aynı geçirmiyor ki o kokuyu
(3,196 puan) tarafından
Ben fairy kullaniyorum, bazen kokulu seylere azcik cif kullaniyorum sorun olmuyor
tarafından
Peki ne kadar kullanıyorsunuz fairyi yani kutusu küçük olduğu için çabuk bitmiyordu bitmiyor mu
0 oy
tarafından
Makinem var ama bulasik birikmiyor icinde kalinca kuruyor bende elimde yikarim yaz kıs camasir sulu sicak suyla hatır hutur :D az damlat kız ne zararı olacak 
tarafından
Az kullanınca geçmiyor sanki ama
tarafından
Yok kız valla ben az koyuyorum az dedigimde 2 kapak kucuklerle birde fairyi dokuyorum köpüp dansi yapiyorum ay canım bulasik yikamak aşerdi :D
tarafından
Anladım canm 2 kapak çok ama ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 517 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 45 göst.
2 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Nz (605 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,469,245 soru

24,069,679 cevap

330,571 kullanıcı

...