0 oy
98 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eşim şu sıra çalışmıyo 8 senedir zeöin katta otryrz bi seneye yakındır çalışıyo iki ay sonra cıkıyo bi senedr işe veremiyo kndini ve sorunu zemin kata bağlıyo kndini uyuşuk hisediyomuş ilk satalım köye taşınırz istediğin evi yaptrrm 3 cocklutuz geçinemiyz diyo sonra yada satalim kiraya geçerz bi süre gerekirse diyo bana bişey diyin napmak gerek bu durumda ben satma taraftarı deilim oda satmadan yana karar veremedim hayat cok pahalı 

3 Cevaplar

0 oy
(1,347 puan) tarafından
Yani evle pek alakali olduğunu düşünmüyorum ama kimi insan ev yaramadı der öyle inanır ben olsam satmazdim 
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Devir satma devri değil valla satarsa yerine koyamaz köye gitseniz şuan şehirdeyseniz alışamazsınız zor yani çalışmak isteyen her koşulda çalışır kocan bahane buluto tembelim diyemiyo
(1,234 puan) tarafından
8 9 senedir aralıksız çalışıyo bı sene kendini veremiyo
(1,243 puan) tarafından
Bana yinede inandırıcı gelmedi evde çalışmıyo ki ev onu boğuyosa daha çok ister dışarı çıkmak. Satıp yerine üst katlardan alsın yada orayı kiraya verip başka yere kiraya çıkın deneyin gelcek mi eşin kendine
0 oy
tarafından
Yani canım bilemedim ama zemin katla çalışma isteğini pek Bağdaştıramadm. Köyde ne iş yapicak köye taşınsanz. Birde satsan sattığın fiyata bir ev almak artık o kadar zor oldu ki . Bence bunu kiraya verip başka bir yere kiraya çıkın en azından birbirini karşılar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,945 cevap

336,424 kullanıcı

...