0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Çok dışarı çıkmak istiyor kızlar ne tür oyuncak alabilirim aktivite yapabilirim dikkatin dagatayim  

3 Cevaplar

0 oy
(13,926 puan) tarafından
Disari cikar kiz havalar sogumaya basladi zaten cok cikamiycaklar daha
(453 puan) tarafından
Çıkarıyorum ama park buraya uzak köy gibi bı yer burasıda ya
(13,926 puan) tarafından
Koy gibi olmasi daha guzel canim parka degil. Biz koye gidince oglumla surekli koy turu yapiyoruz tasla toprakla kumla oynuyo dag tepe geziyoruz yoruluyo valla hemde temiz hava
(453 puan) tarafından
Kız burası köy değil tam dağ tepe çıkamiyon ama köye benziyor o anlamda dedim:D
(13,926 puan) tarafından
Nerdesin kiz :D dagdami yasiyonuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Benım kzıım 17 aylık oyuncak arabalar kamyonları bebek arabasını fln çok seviyor oynuyor ninni okuyan  kuzucuğunu var kucağından hiç ayırmaz süper fresh konuşan telefonu var şarkılar söylüyor harfleri rakamları sayıyor tavsiye ederim bunları 

(453 puan) tarafından
Bende kitap aldım daha önceden kitabı vardı yeni bir tane daha aldım link varmı kuzu
tarafından
Ben parayla almadım bendeki oyuncakları canım telefonu soruyorsan o bıme şoka fln geliyordu 90 tl fln dı uygundu baya ben benımkıne kitap alamam kemirme huyu var parçalayıp yiyor herşeyi  ayıptır söylemesi kapıda köpeklerimiz var her balkona çıktıkça onlarla oynuyor galiba onlardan geçti bu huy ☺️☺️ahahahaha
(453 puan) tarafından
Ya ben telefon aldimda onu kırdı cimcime o tarz şeyler şimdi dikkatini çeker asıl değil mi
tarafından
Şimdi ihtiyacı var onlara çünkü harfleri sayıyor şarkı gbı rakamları sayıyor şarkı söyler gbı çok  eğlenceli oluyor foto bulursam ekliyim
0 oy
tarafından

Dışarı çıkarıyorum toprakla taşlarla oynar çok sever benimki de 17 aylik köydeyiz kum kovası var onu çıkarırım yanında onu doldurur taş toprak geri boşaltır kafasına döker :D sonra gelip banyo yaptırırım onun dışında salıncağı var arabasi var çok sever korna çalıp duruyor kendi biniyor iniyor sürüyor telefonu vardı geçen kırdı onu elinden bırakmıyor çok seviyor kulağında oda oda gezip baba ıhhhh ıhhh diyip duruyor güya babası ile konuşuyor cadı bir de geçen bir tane masal anlatan şarkı söylen hayvann sesi çıkaran bir piyano aldim ışıklı onu  da çok seviyor bu sefer merkeze gidersem yine telefon bakarım ona telefonu çalışmıyor bebeği var konuşuyor var da var :D

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
0 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde AlinKara (656 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,716 soru

24,494,858 cevap

357,926 kullanıcı