0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Kızlar kızım çabuk büyüdü 2 buçuk aylık ama ben 5 6 aylık giydiriyorum olmayan kıyafetleri güzellerini temizledim güzelce ütülesem yeni doğum yapacak birisi var ona versem yanlış mı olur yeni kiyafet de alıp vericem ama onlari da versem yanlış anlar mı ki

12 Cevaplar

0 oy
(28,451 puan) tarafından
Yok canım nolcak güzel bi düşünce
(1,224 puan) tarafından
Biraz çekingen biriyim size sorim dedim yanlış mı dusunuyorum diye bugün sorim en iyisi
(28,451 puan) tarafından
Bi sor sen kabul ederse eder etmezse yapacak bişey yok canım
(1,224 puan) tarafından
Aynen öyle canim
-Reklam-
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Neden yanlış olsun ki cnm  Allah senden razı olsun inşaallah ihtiyacı olan çıkar  cnm ❤️❤️
(1,224 puan) tarafından
Ona teklif edicem bugün bakalım etrafımda başkada yok
(3,407 puan) tarafından
Kime ediceksin cnm anlamadım
(1,224 puan) tarafından
Vereceğim bayana soylicem işte kabul eder inşallah
0 oy
(13,475 puan) tarafından
Sor bence istermisin diye cunku herkes istemiyor. Burdada cok gordum ben cocuguma baskasinin kiyafetini giydirmem diyeni. Ben olsam giydiririm giydiriyorumda hosuma gider ama eltim ilk cocuguna hic giydirmemis mesela
(1,224 puan) tarafından
Ben kıyafete hiç para vermedim sadece hastane çıkışı olsun kangurusu birkaç zıbın beşiği çantası vs kıyafetleri herşeyi dışarıdan geldi bana da kullandım ne güzel temiz kullandım yani baskasi da nasiplensin istedim kızım çok kusan bebiş özellikle seçtim hepsini
(13,475 puan) tarafından
Kiz bende oyle mama sandalyesi bebek arabadi park yatak kiyafet ayakkabi oyuncak coraba varana kadar verdiler inanki oglum 2 yasinda aldigim seyler sayilidir yani cok ihtiyac halinde
(1,224 puan) tarafından
Aynen benimde canım ya eşim heves edip birkac şey alıyor ama alma diyorum kıyafetleri koyacak yer yok
(13,475 puan) tarafından
Aynen valla ya kiyagetleri koyacak yer kalmadi simdi kizim olcak oglumunkileri ayirdim giyebileceklerini veremiyorumda ablam diyoki 2.yi yapicam erkek olursa ona vericem koca hurc duruyo :)
(1,224 puan) tarafından
Ya evdeyken erkek kıyafeti bile oluyor onları bile giydiriyorum
0 oy
tarafından
Çok güzel olur aslında ama karşıdaki nasıl biri, bazıları aşırı itici oluyo 
(1,224 puan) tarafından
1 kere gördüm kayinvalidemin apartmanında tatlı biriydi ya ilk çocuğu çekindim ne yalan soylim ya
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Önce sor canim giydiririm derse götür 
(1,224 puan) tarafından
Sorucam bakalım bugün ne diyecek
0 oy
tarafından
Biz arkadaşımla dönüşümlü kullanıyoruz kıyafetleri hiç kıyafete para vermeyiz en iyisi paylaşmak bence para vermek bana yanlış gelyor Vala 
(1,224 puan) tarafından
Bende hiç para vermedim ya dışarıdan geldi hep
tarafından
En ıyısı bu bence Vala kızım 17 aylık oldu hala 5 TL para vermedim kıyafete hep topladım Bi yerlerden bebek arabası beşik bunlara bile para vermedim dönüşümlü kullandık hep arkadaşımın 3 tane kzı var benım bır tane var kızımla yaşıt en küçük kzıı onun kızının biraz benımkınden küçük bedeni kızımın küçülenlerini ona verdim onun kızına büyük gelenleri ben aldım kızıma giydircem küçülünce yine götürcem ona büyük olanları alcam
(1,224 puan) tarafından
Tanış olsa hiç düşünmem sormam da veririm de pek tanımıyorum
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Güzel düşünmüşsün ama sen yinede sor istersen burda biri post açmıştı eski kıyafetleride sormadan getirmiş diye belki giydirmek istemez
(1,224 puan) tarafından
Sorucam canım kızımın küçük gelen kıyafetleri var güzelce yıkadım utuledim istersen sende yıkarsın kıyafetler çok pahalı bana da hep dışarıdan nerdeyse desem olur galiba
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Canm aldığın hediye yi verirsn bide götrmedn önce sor kızmn kıyftlerni ayırdım giydiririm dersn sna vereyim giydrmem dersn başka verck brni bulayım dersn bnce yanlş anlmz 
(1,224 puan) tarafından
İnşallah canım bugun sorayım doğumuna var biraz ona göre başkasına veririm
0 oy
(7,073 puan) tarafından
Önce yenilerini ver sonra ona sor bnm kiziminda var versem kalbin kalmasın zaten isterse direk olur der cnm ama bı anda versen bnce ayıp olur
(1,224 puan) tarafından
Bebişi doğmadı şimdiden vermem uygun olur mu
(7,073 puan) tarafından
Sen sor isteyen alıyor vala cnm bnde oğlumu bklyrm  bizim gelinden kendim aldım ha durumum gayet müsait ama 03 ay elbiseler sadece bir kere giyiliyor bunu. İçin gerek yok harcama yapmaya sorsan kafi cnm
(1,224 puan) tarafından
Aynen canım hemen büyüyorlar ne gerek var masrafa
0 oy
(286 puan) tarafından
Sor canim bazi insanlar degisik oluyo bn oksam kabul ederim ama bi baskasi sorun yapiyo giydirirmisin diye sor 
(1,224 puan) tarafından
Sorucam bugün bakalım ne diyor
0 oy
(634 puan) tarafından
Yok canm ben de ole yaptim
(1,224 puan) tarafından
Sorim öyle verim bakalım ne diyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 164 göst.
0 oy
2 cevap 208 göst.