0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından

image

normalde 5-6 mmdi 8-9 mm olmuş 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksn 
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tomografi de daha belli olur. Biyopsi gerekebilir ne kadar süre aralıkla cekildi ultrasonlar
(309 puan) tarafından
3 ay arayla bebek olduğu için tomogrofiye sokmadılar
tarafından
Mr a girebilirsin boyut ve şekil daha net olur hamile misin emziriyor musun
(309 puan) tarafından
Yok canım oğlumun bu 6 aylık
tarafından
Anladım canım Allah tez zamanda şifa versin. İyi huylu mu kötü huylu mu anlamak için biyopsi gerekebilir ama çocuklarda bazı beyin kistleri büyüdükçe kayboluyor en iyi doktorun degerlendirir
(309 puan) tarafından
Allah razı olsun canım amin inşallah
Doktorumuz kafa çapı büyüklüğü şu an normal dedi o yüzden bir sorun yaratmıyor dedi ama içim hiç rahat değil
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şafi ismi hürmetine şifa versin 
(309 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
(309 puan) tarafından
Ya İstanbul yakın çok teşekkür ederim mutlaka değerlendireceğim
(309 puan) tarafından
Allah razı olsun
(1,457 puan) tarafından
Amin cümlemize Canım ♥️
(1,457 puan) tarafından
Evet İstanbul yakın size araştır canım dediğim gibi imkanın varsa Altay beyi iyice araştır bi ama çok iyi eşimin kuzeni çapada çalışıyor o söylemişti çok iyi bir doktor diye , çok geçmiş olsun Allah şafi ismi hürmetine şifa versin
0 oy
(54,192 puan) tarafından
gecmis olsun Allah sifa versin canim
(309 puan) tarafından
Allah razı olsun canım amin inşallah
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Bende de damar yumagi ve kafatasi kemiginin içinde buyuyen bi lezyon var baya doktorlara gittim kimk aldir kimk aldırma dedi bende sıkıldım artık gittigi yere kadar gitsin dedim dusundukce daha kötü oluyorum cunku
(4,285 puan) tarafından
Simdi bunu net bilmem lazım ya da yakın tahminlerde bulunmasi daha doğru beynin de bulunan yerin önemi çapı durumu önemli bana mesela tümör demiyorlar lezyon diye tanimladilar ama beynimin içinde olanlar ise damar yumagi doğuştan olan bisey 20 ve 40 yasinda belirti gösteriyormuş ben 20 yasinda öğrendim abim de de var o 30 yasinda öğrendi annem 40indan sonra öğrendi 3 umuzde de var bu ben de sağ tarafim kısmı felç gecirerek , abim ağır nöbet gecirerek annem ise hafif nöbet gecirerek kendini belli etti kısacası çok önemli beyin tek doktorla kalmamak lazim
(309 puan) tarafından
Allah şifa versin hepinize inşallah ultrason görüntüsü atsam anlar mısın
(4,285 puan) tarafından
Hayir canim mr bile 120 bin mi 120 mi goruntuden oluştuğunu solemisti o yüzden tek bir görüntü ile anlamak imkansız. Sen sıkma canını iyice araştır et stres yapma bebeginin sana ihtiyacı var
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
(4,285 puan) tarafından
Rica ederim senden de allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 273 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
26 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde pelince (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (338 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,551 cevap

336,183 kullanıcı

...