0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Ben küçükken kiloluydum ve yasitlarima göre boyum uzundu. Benimle ilk okul ikiden lise son sınıfa kadar hep dalga geçtiler. Hep dislandim hep hakarete uğradım.  İlkokulda Okul çıkışı sınıfta bir oğlan beni arkadaşlarıyla taslamislardi bile her gece ölmek için dua ederdim zamanla içime kapandım. Çok arkadaşım yoktu zaten iyi anlastiklarimda onlarada kötü davranacaklar diye hemen mesafe koyarlardı. Lise de ilkokulun üzerimde bıraktığı ozguvensizlik vardı sessizdim sadece öğretmenler bir şey sorunca cevaplardim ama notlarım iyiydi o zamanda inek diye dalga konusu oldum niye yalnızdım. İnsanların bir lafı benim için çok önemliydi. Beceriksiz mı dediler hemen o lafı kendime yakistirirdim o kelimeyi kafamda kurar  kendimi beceriksiz olduğuma ikna ederdim  ama çok şükür o günleri unide unuttum özgüven sahibi oldum çalıştım yeni ortamlar gördüm zayıfladım gerci şimdi geri aldım ama neyse  Şimdi oğlum bencil olsun istiyorum güçlü olsun ezilmesin kendini savunsun istiyorum. Ezmesinde kimseyi merhameti olsun.  Ama insanları takmasinda içinden gekdigi gibi yaşasın arkadaşı olsun. İstiyorum oğlumun yüzünde ben var onu bile aldırmayı düşünüyorum sırf dalga konusu yapmasınlar diye ben mutsuz bir çocuktum o mutlu bir çocukluk yaşasın istiyorum. Kendimi bunlardan alıkoyamiyirum. Benim çok canım yandı onun yanmasın. Ben sırf siskoyum diye okulun 3. Katından kendimi atmayı çok düşündüm. Babaannemin 1 kutu ilacını içtim öleyim diye oda ağrı kesiciymis ölmedim sadece küstüm. Oğlum bunları yaşasın istemiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,369 puan) tarafından
Bence çocuğun benine dokunma. Belliki travma olarak kalmış sende destek alsan iyi olur senin için. Çocuğuna gelince öyle olsun istiyorum böyle olsun istiyorum diyorsun ama çocuk anne babayı göre göre büyücek ve şekil alacak yani siz dikkat etmek zorundasınız onun yanında o sizden göre göre öğrenecek herşeyi 
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Oğlun ayrı bir birey kendi çocukluğunun acılarını kendin sar çocuğuna alan bırak. Yüzündeki beni belki kendi çok sevecek gibi yani her anne cocugu mutlu çocukluk geçirsin ister.

Bende kilolu idim biraz erkek gibiydim çok şey dediler. Benimde kendime özgüvenim yoktu. Ama çocuklarımıza sadece yardımcı olmalıyız destek olmalıyız hayatlarına hiç bir şekilde müdahale etmemeliyiz, düşüncen normal ama bazen kendimizi frenleyebilmeliyiz ki onlar bu hayatın üstesinden kendileri gelebilsin
0 oy
tarafından

Bnmde bıyıklarım var diye ağlardım :)

Çocuklar acımasız.

Ne yazikki bunu çocukları bencil yetiştirerek değil,

Güzel eğiterek,bilinçli anne olarak asicaz

0 oy
tarafından
Bence oğluna dokunma sadece kusurları ile yasamayı öğret ki ben bir kusur değildir kilolu olmak küsur değildir 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,212 göst.
0 oy
3 cevap 250 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Summer33 (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 539 göst.
0 oy
6 cevap 807 göst.

Kategoriler

1,477,649 soru