0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sevgili anneler bilirsiniz hamilelik duygusu ne Kadar güzel bişey değil mi o doğum anı bebeğin gelen ağlama sesi siziin kokunzla susması

Benim bir oğlum var ikinci çocuğu istiyorum oğlum iki yaşına girecek normal doğum yaptım ben 

Demem o ki ikinci çocuğun hamileliğinde doğumunda büyümesinde de. İlk i gibi heyecanlı oluyor mu insan yoksa ilkinden zaten hevesini almış mı oluyor 

8 Cevaplar

0 oy
(6,775 puan) tarafından
Ben 2.yi daha dogurmadim hamileyim ama ilki kadar heyecanliyim. ☺️ Hareketlerini 4 gözle bekliyorum. Sadece ilk gebeligime göre bunda daha takıntılıyim pinpirikliyim. Her gebelik çok özel ve güzel diye düşünüyorum. 
tarafından
Tek kendimi öyle sanıyordum ilk kizimda ne kadar rahat bir hamileleik geçirdiysem bunda o kadar pimpirikliyim
(6,775 puan) tarafından
3. De olursa nasil oluruz acaba☺️. İlkte hic korkmazdim bişey olacak diye bunda cok korkuyorum.
-Reklam-
0 oy
(2,689 puan) tarafından

İkisi de aynı heyecanı barındırdı bende. 

Ben de şunu düşünüyordum. İlk çocuğum tekti ya ilk adımı ilk kelimesi falan ilgim hep üzerindeydi. Acaba ikinci de alışılmışlık mı olur, bu aralar yürür zaten, hmm bir şeyler söylüyor, gibi önemsememek mi olur ki, diye. Ama asla öyle olmadı. Aynı ilgim dikkatim onda da var çok şükür ki. Bende asla bi fark olmadı. Birinin takla atmasına sevinirken diğerinin alkış yapmasına aynı derece seviniyorsun :D

İki çocuk candır <3

0 oy
(886 puan) tarafından

İkinciye hamileyim doğum çok yakın ama ilk oğlumda neler hissettikseö bunda da aynı hbir farkı yok içim içime sığmıyor mesela sabırsızlıkla biran önce gelse de kokusunu içime çeksem diye bekliyorum. İkiside can ikiside bizden bir parça nasıl sevilmez <3

0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kızım 20 aylık 14 haftalık hamleyim açık konuşmak gerekirse ilkteki kdar dikkatli beslenemiyorm çnkü iştahım yok kızm son 15 gündr hsta onunla uğraşmaktan hem psikolojik hemde fiziksel olarak çökmüş durumdayım evt 2. Bebğimde çk seviyorum ama şuan kendimi de hiç sağlıklı hissetmiyorum tek dua sağlıkla kucağımıza almk çnkü ben yıpranmış drum daym kızmn hastalığı ve iştahsz olmam yüzünden
0 oy
tarafından
3.de bile oluyor emin ol canım :) sadece tecrübeli olduğun için bazı konularda bocalamıyorsun ama o heyecan hep aynı ❤️❤️
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Ben 2.cide daha cok heyecanliydim
0 oy
(148 puan) tarafından
Eşinle mutluysan, arkanda duran biriyse inan hiç farkı olmuyor. Sorunluysan da heyecanın kalmıyor taa ki doğuma kadar çocuk sevgisi bambaşka
tarafından
Eşimi çok seviyorum rabbim onu başımızdan eksik etmesin bana ve oğluma çok değer verir ikinci çocuğu da benden daha çok istiyor valla
0 oy
tarafından
Ben bunda daha heyecanlıyım canım daha doğmadı 39 haftalık olduk:)

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,369 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 509 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 737 göst.