0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biz 27 günlük olduk  kimse  bi  corap bile almadı bitane eşimin  uzaktan  akrabası  50 tl  verdi  amcasının ogluda  bisküvi bide  meyvesuyu getirdi  diyer  kimse  bişey almadılar  gelip bakıp gittiler sadece  kayınlarım görümcelerim  kaynanam gil  hiç  bişey almadılar  cimriler ya  boş geldiler 

Eşime dedim elaleme okadar şey takıyorlarki nasıl yapsak diye düşünüyorlar  bilezikmi  yapsak bankayamı  koysak  diye  ahaaahahhahaha  bende  bisküviyi  napsam  diye  düşünim  pastamı yapsam  yesemmi  vallah cok komik ya  :) :): ):):) :): ): : )

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çay demle yanına da bisküvi yer paketi bitir inadına :D meyve suyunu da kahvaltıda artık içersin :D

tarafından
Öyle yapim dimi ahaha
tarafından
Aynen öyle yap :D
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ahahaa tövbe yarabbi :D

0 oy
(704 puan) tarafından
Bu şeklde yazan bütün kızlara cvbım aynı boşver re salla gitsin km ne verirse versin takarsa taksın herkesn canı sagolsun kmseye güvenip çock yapmadık Allah saglık versin yeter düşünme bile canm 
tarafından
evet oyle kimseye guvenmedik ama insan corap dahi olsa deger gordugunu hissetmek gormek istiyor canim yani kimse kimsenin hediyesinde değil ama bak baskasina nasil dusunuyorlarmis kufur eder gibide kendi bebeklerine bisey almamislar bence almaları yakisir
tarafından
ha su var ben hamile kaldim hediye gelmeye başladı dogum oldu hediye yagdi hala geliyo kendim icin demiyorum. ama gelmeseydi beklerdim
(704 puan) tarafından
Boşver cnm deidğşn gbi değer vermeyende kendi bilir SONÇTA kendi torunları kndi yegenleri fln filan... Kendilerine öle yakştırıyorlarsa yapacak bişy yok. Bnm kız kardeşim oldu ArAmzda 14 yaş vrdı şuan 11 yaşnda ama. Babaannemlerle altlı üstlü oturuyoruz ksüte değiliz. Kardeşinin torunları komşuların çockları oldu hepsine altn götürdü gözümüz önünde. Ama kardeşime yani öz torununa 1 çorap dahi almadı :) annemde hep kızar bnde ona aynı yorumu yaparm onun yptıgı ayıp kndi ayıbı o öle yptı DİE canımızı sıkacak değiliz
tarafından
iste o ayibi bi siz biliyorsunuz millete aldiginicin onlarda kimbilir kendi torunlarına nineler yapmışlardır diyorlardr
(704 puan) tarafından
Aman boşver Allah biliyor milletten bizene cnm :)
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Allah seni emi:)))
0 oy
(762 puan) tarafından
Düşüncesiz insanları hiç sevmiyorum ya sonuçta o senin torunun nasıl eli boş gelir 
0 oy
tarafından
 Sacmalamislar.. 
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Berooo kız yeme pastada yapma birak dursun biskuviyi getirenin ilerde bebesi okursa sen de ona gotururusun ☺️
0 oy
tarafından
bence sakla onlar gelince onlerine koy gele gele bebek hediye bi bu geldi muzeye mi koysak de :) 
0 oy
(2,241 puan) tarafından

hahaha benimde dugunumde bisi yapmadilar bir battaniye aldilar iki senedir her gelene battaniyeyi goster diyolar saolsunlar :Dbende gorumcem evlenirken havlu takacam her gelen elini yuzunu silsin . sende cayin yanina koy geldiklerinde 

0 oy
tarafından

Pasta yap pasta hahahahah:D:D

0 oy
tarafından
Bebegin sağlıklı eşin başında yuvada huzur varsa bu şuan ki devirde lüks biliyor musun? Belli ki içine vermiş ama üzülme Allah bu hüznünden haberdar sana sürprizler yapar zaman içerisinde :) 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bize de herkes ya hediye aldı ya altın taktı bi kaynanam takmadı :) amann boşver onlara güvenip doğurmadık sonuçta 
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Pasta yap canım hafif oluyo:D:D

0 oy
(1,064 puan) tarafından
Arasına  lokum koydugundada güzel  oluyo  hahahhaha   sandviç yap  hahaha
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Haeçaya banıp banıp ye üstünde soguk su iç :D
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Ötür yaaa cnm boş ver yaa takma