0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

böbrekte büyüme var sol böbrek 122x53 sağ böbrek 112x43 idrar böle cıktı birtane test daha yapıldı oda idrarda üreme olmadı olarak cıktı yarın üroloji ye gitcem ama cok agrım var kızlar cok kötüyüm :( görüntülemede taş cıkmadı doktorum üreter kanalda tıkalılık olabilir dedi ama net birşey demedi yarın görüşcez kan testlerimde böbrekte karaciğerde sorun cıkmadı karaciğerimdede büyüme var 166 boyutu 

5 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
Benim böbrekte büyüme var stend takabiliriz dedi doktorum. Değerlerimiz aşağı yukarı aynı . Antibiyotik tedavisi verdi kullandım şuan daha iyiyim . 
tarafından
Banada antibiyotik verdi ama agrım gecmiyor idrae yaparken idrarım normalde gelmiyor fışkırır gibi geliyo kuzumya
(532 puan) tarafından
Benim de sadece hafif bir böbrek ağrım vardı gittim doktora tesadüfen öğrendim tahlil sonucunda. Bende çok şaşırdım idrar yaparken ağrım sancım akıntım kasintim yanmam ne bileyim hiç bir sorunum yok. Çok ilginç ki böbreğim büyümüş . Ve hiç anlamamıştım
tarafından
Kaç ay oldu peki şuan nasılsın kontrole gittinmi antibiyotik ten sonra canım
(532 puan) tarafından
Gittim 10 gün sonra idrar tahlili yapcaz tekrar bakcaz dedi. Beklioz bakalim şuan bir sorunum yok çünkü görünürde ama tahlillerim kötü geliyor anlamadım gitti :) rabbim acil şifalar versin sizede inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,434 puan) tarafından
İdrarda üreme olmadı demek kültür testinin temiz çıktığı anlamına gelir bu iyi bir şey ancak bu diğer idrar tahliline göre de idrar yolu enfeksiyonu var değerler biraz yüksek doktor daha doğru yorumlar 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Idraryolu enfeksiyonu var canım geçmiş olsun rabbim şifa versin 
tarafından
Kuzum sorun şuki böbrekte büyüme teşhisi konulduğında idrarım tertemiz cıktı 1 hafta sonra böle cıktı
(4,420 puan) tarafından
Böbrekte büyümenin sebebi zaten böbreğin sıvıyı süzüp atamamasi içeride biriktirmesi demek canım buna bağlı olarak da mesanede malesef sıvı azalıyor ve asit artıyor ve buna bağlı olarakta enfeksiyon oluşuyor kültür tahlilinin ürüme yok çıkması iyi çünkü bu enfeksiyonu vücut kendisi bilenisteye üretmiyor bir etken var demek bu da idrar kanallarının tıkanıklığı taş düşürme kum dönme vs gibi sebepler olabilir doktor büyük ihtimal önce enfeksiyonu tedavi eder bir haftalık antibiyotik tedavisi ile sonrada böbreğin işlevini geri kazanması içinde stent takar hayilrisiyla da sağlığına kavuşursun inşallah
tarafından
Allah razı olsun kuzum cevabın için cok teşekkür ederim
(4,420 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
0 oy
(800 puan) tarafından
Idrar yollarinda enfeksiyon var bobregimde sikinti var diyorsun ona bagli olmus olabilir gecmiş olsun 
0 oy
tarafından
Kızlar yaşayan başka arkadaşlar varmı? 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 304 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilasa (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
0 oy
10 cevap 835 göst.
0 oy