0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
tarafından kapalı
Anneler 3 çocuğum var kızım anaokuluna başladı hergun giydirecek değişik kıyafeti yok 6 7 yaş kız çocuklarınızın kullanmadığınız kıyafetlerine talibim Allah rızası için.Yardimci olabilecek var mı acaba bakın yanlış anlamayın nolur.
notu ile kapatıldı: Yasak post

6 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Her gün ayrı kıyafet giymesi gerekmiyor canım kaç taneyse sırayla giydir işte 
(12,054 puan) tarafından
Vallahi öyle hergün farklı şey giydirmek zaten lüks  bide ihtiyaçmış gibi istiyorlar yarabbim
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Daha sabah post açıldı ve terslendi canım burası yeri değil kimse güvenipte yollamz sürekli aynı posttan açıyorsun 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Olanı neden giydirmiyirsun hergun giyecek farklı kıyafet giysin diyorsun luxe giriyor bu bütün postlarin hep yardım postu normal paylaşımın yok inandırıcı değil herkes zor durumda herkes kendi derdine düşmüş 
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Bu devirde kendi çocuğumuza zar zor alıyoruz hergun farklı giymesi gerek diye bir kural mı var 

Instagram da tiktokta yardım eden kişiler var eğer gerçekten ihtiyacınız var ise onlar ile iletişime geçebilirsiniz Allah yardımcınız olsun 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Postlarında hep durumunun olmadığını yazmışsın kusura bakma ama madem yok beden 3 tane cocuk yaptın ihtiyacını karsilayamadiktan sonra o çocuğa haksızlık ana okuluna gelince gücün yetmiyorsa  gondermeyebilirdin seneye 1.ci sinifa  giderdi zaten hergun aynı kıyafeti giymesine kizim yok 3 takım giyeceği olsun değişe değişe giydir yardim postu yasak bur cok postunu kapatmışlar neden ısrarla açıyorsun illaki ihtiyacın varsa devlete başvur yada cevrendekilerden iste burda seni kimse tanimiyo  nasil guvensinler
0 oy
(198 puan) tarafından
Kızımı anaokuluna yollayamadım maddi imkansızlıklardan dolayı. Bırak okulu kışlık kıyafeti bile önceki seneden ne varsa o. Ama poat açıp hergn giyecek kıyafeti yok demek aklıma gelmedi. Belediyeye başvur 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 232 göst.
0 oy
10 cevap 336 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
7 cevap 254 göst.
20 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Onlygirl (557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,350 soru

24,084,837 cevap

331,414 kullanıcı

...