0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
1 senelik evliyim memleketten uzak yerde 4 saatlik mesafe var. Hicbisey gönlüme göre olmadı evlenmeden önce çok güzel çeyizler alırdım fincanlar bardaklar ve hepsini alırken çok güzel misafir ağırlama hayalleriyle alırdım uzak yere gelince kendi memleketin gibi kim gelecek kimse gelmiyor hepsi dolapta kutulu şekilde bekliyor. Oturduğumuz ev deseniz eski düzen evlerin yenilenmis hali salondan odalara geçiş var. O zaman ev bulamamıştık burası denk geldi mecbur tutmuştuk hemde fiyatı uygundu bin TL ama herşeyi sıfır evin. Mobilyalar salona pek olmuyor çünkü salondan üç tane odaya geçiş var. Bilmiyorum ya hiçbirsey hayal ettiğim gibi olmadı ne burada ki yaşantım ne ev. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım evlenmeden önce memleketten uzak olduğunu söylemediler mi
(33 puan) tarafından
Biraz karışık o durumlar
-Reklam-
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Bu dünyada neyi aht edersen onu yaşıyorsun maalesef ben de aynıyım 
(33 puan) tarafından
Ne gibi mesela :(
(14,950 puan) tarafından
Hep sevilmek istedim yani ilgi görmek istedim eşim sevgisini içinde yaşayan biri hiç belli etmez
Kaynanamdan ne kadar uzak o kadar iyi derdim her zaman şimdi burnunun dibine tasincaz
Evlenince karistirtmam istediğimi yaparım derdim ama öyle olmuyormuş
0 oy
(3,298 puan) tarafından
Alışmaya çalışmalısın. Şükür başını solacak evin var. Elindekilerle mutlu olmaya çalışmalısın. Kimse dört dörtlük evlerde oturmuyor. Ben once 2+1deydim. Sonra tasindim yillardir 1+1 de yasiyorum. Cocukta var. Hersey tıkış tıkış.  Mobilyalar desen büyük geliyor. Ama bunada şükür diyorum.
0 oy
tarafından
Haline şükret bence Allah başka dert vermesin canım 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Sen hayal kurup kendini o şekilde hazirlamissin canm o yuzden bu kadar takiyosun bnce 
0 oy
tarafından
Ulan bir evim olsa da keşke salonu odalara açılan bir evim olsa beeee. Ben ne yapıym devletin lojmanlarında :) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 343 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 345 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 740 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine19 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,719 soru

24,173,299 cevap

335,966 kullanıcı

...