0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (14,147 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gitti☺️   Oglusumun montunu deneyelim dedik☺️hem de geçen postta biri sormuştu e bebekten almıştık sıcak tutuyor mu diye sorulmuştu sıcacık tutuyor☺️şimdi fiyatlar uçtu geçen kış almıştık bu sene de giyer nasipse 4 yaş bu☺️❤️bakanlara da fikir olsun ♥️

9 Cevaplar

0 oy
(4,433 puan) tarafından

Oyy maşallah paşaya gülüşünü yerim ya nasıl tatlı <3

(4,433 puan) tarafından
Geçen ben de minik adama alayım bunlardan dedim kuzum sıcak tutuyor demen iyi oldu sanırım 200 TL idi fiyatı da
(14,147 puan) tarafından
Evet sıcacık tutuyor ben beğeniyorum çok da uyguna almıştık ozaman .bir de daha kucuk yaş için düz sarı almıştım o da sıcacık tutuyordu o da kardeşimize artık☺️geçen sormuslardi bunun aynısını aklıma geldi giydirince☺️post açayım dedim
(4,433 puan) tarafından
Kalıpları nasıl kuzum ben şimdi alsam mecbur 1 yaş alacagım ama o da seneye çöp olur değil mi
(4,433 puan) tarafından
Minik adam 6.5 aylık şimdi öyle düşün ☺️
(14,147 puan) tarafından
Geçen sene aldım ben işte canım ordan düşün üç yaşına girecek 4almisim☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynısından almıştım geçen yıl :) bize de denk gelir umarım 
(14,147 puan) tarafından
Çok cklmyor yine de havalar soğuk olunca .şu an 600 lira vermeye değmez yani az buyusunler şöyle daha güzel durur hem
tarafından
Ahh eşim verir de ben vermek istemem cidden el kadar mont için pahalı. Geçen yıl kendim bile o fiyata almaya kıyamadım indirimden yarı fiyata aldım :)
(14,147 puan) tarafından
Gerek yok şuan hemen büyüyorlar
tarafından
Aynen sağlıkla giysinler ins
(14,147 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
tarafından
Hele gülüşüne helee maşallah bal küpü anam güzele ne giyse yakışır ❤️❤️❤️
(14,147 puan) tarafından
Ayy sağ ol teyzesi utandik☺️♥️♥️
0 oy
tarafından

Kız maşallah bu nasil da tatlı Allahim esirgesin canım güle güle sağlıkla giysin kuzucuk <3

tarafından
En iyisini yaptın canım bende öyle yapacam büyük alacam ki seneye de giysin dicoş bu hafta merkeze gidince e bebek ya da civile bakarım
(14,147 puan) tarafından
Evet iyi oluuor caniim bak bu sene iyi oldu işte uçmuş fiyatlar bir de yazdan kış kıştan yazlık alamıyorum hiç takip edemyrum cnku☺️
(14,147 puan) tarafından
Sıcak tutuyor bu bakabilirsin bunlara 200 falan olmuş sanırım fiyatu
tarafından
Geçen e bebek uygulamasindan baktim 150 falandı canim ama lc waikikiden baktım hep 300 400 den başlıyor ☺ ben normalde öyle yapmıştım geçen yıl ama bu yıl yapmadım çünkü geçen yıldan çok vardı bir mont eksik ben kıyafetlerini de hep böyle büyük alıyorum ki seneye de giysin ☺☺
(14,147 puan) tarafından
Ozaman baya uygun kaçırma sıcak da tutuyor hella baby işte ben görmüyorum netten takip etsem alırım edemyrum☺️
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Yaa maşallah sana paşa ❤️
(14,147 puan) tarafından
Sağ ol teyzesi♥️☺️☺️
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Vayyy seni küçük behlülll .  Maşallah sanaa kuzu ♥️☺☺
(14,147 puan) tarafından
:⁠-⁠D:⁠-⁠Dhalası da hep diyor severken kıvanç benim Paşamin yaninda ne ki:⁠-⁠D:⁠-⁠D
(8,579 puan) tarafından
Hahahha dimii.  Dizideki ismiyle hitap ederm ben genelde :)))
(14,147 puan) tarafından
☺️♥️♥️
0 oy
(4,789 puan) tarafından
Maşallah paşaya :)
(14,147 puan) tarafından
Sağ ol♥️☺️
0 oy
tarafından
Bu hala ucuz 150 TL hepsiburadada görmüştüm. Alacak olanlar alabilir bundan en uygun mont
(14,147 puan) tarafından
Ve bence güzel sıcak tutuyor sevyrm bunlari
0 oy
tarafından
Bende ebebekten aldım 200 TL ye gayette güzel sıcak tutacağını düşünüyorum güle güle kullansın bebeğin 
(14,147 puan) tarafından
Hello baby bin evet geçen kış aldık sıcacık nekdr dışarı çıkıyorlar zaten yterli bence uyguna almıştık baya sağ ol cnm seninkine güle gule giysin☺️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,276 soru

24,042,320 cevap

329,176 kullanıcı

...