0 oy
665 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (231 puan) tarafından
Kızlar kocam beni aldatıyor eminim buna öyle tipi falan bi halta yaramaz paralı oruspularla aldatıyor. Ben de yarın bi gün boşicam bunu ama kanıt toplamam lazım bu gece kalktım onun watsabini bilgisayara bağladım. Yarın tüm gün kontrol edicem.. biliyorum yanlış da bu yaptığım ama napayım çok zoruma gidiyor bir de ablalariyla ne konuştuğunu asla bana söylemez beni konuşuyor da olabilirler. Umuyorum yarın onu da yakaliyim

9 Cevaplar

0 oy
(15,562 puan) tarafından
Senj aldatıyor çok üzücü birde ablalariyla konuştuklarını okuyup iyice moralini bozma 
(231 puan) tarafından
Niye bilmiyorum ama dedim ya merak ediyorum. En azından elimde de bir şey olsun istiyorum yarın bi gün boşanacam illa
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Eğer gerçekten boşanacak san takip et canım yoksa etme unutamazsın 
(231 puan) tarafından
Ya biz olmuyoruz ki zaten onunla. Hata yaptım ondan çocuk yaptım işte şimdi çocuk için idare etmeye çalışıyorum
(8,660 puan) tarafından
Arkadaşa katılıyorum
(1,635 puan) tarafından
Eğer imkanın el veriyorsa boşan canım ailenin yanında olması işe girmen vs bunlar varsa tabiki mutsuz olma yaşantını sen biliyorsun ona göre davranmak en iyisi bende olsam beni aldatan eşe sabretmem boşanirim ama ailem arkamda seninde öyleyse bırak
(231 puan) tarafından
Ailem arkamda mi değil mi artık karar veremiyorum. Bekliyorum ki kızım az büyüsün ben de kpss den atanaym. Ondan sonra tutamaz daha kimse beni şimdi istemiyorum gitmeyi aileme de minnet etmek istemiyorum serefsi.z bi zahmet baksın bize çocuk büyüyene kadar
(456 puan) tarafından
Şimdi aldatmayı ispat ederseniz 6 ay içinde dava açmanız gerekiyor 6 aydan sonra zamanaşımına uğruyor yani aldatmayı sebep göstererek boşanma davası açamıyorsunuz.
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Nasıl bu kadar eminsin aldattığından 
(231 puan) tarafından
Yakaladım o.ruspunun birini aramıştı Instagram da da es.cort araması yapmıştı
0 oy
(68 puan) tarafından
Canım telefonu alabiliyorsan numaradan konum bulma var onu yükle uygulamayı gizle onu arkasin olarak ekle uygulayın bildirimlerini kapa ama isharing uygulamanın ismi sende indir kendi telefonuna adım adım nereye gittiğini takip edersin 
(231 puan) tarafından
Yok o kadarını anlar çok fena o konularda
0 oy
tarafından
Eminmisin aldattığindan yani aldattigina emin olcagin şeylerini mi yakaladın emin değilsen yuvani yıkma tabi aldatma varsa boşan hakkında hayırlısı olsun canım inşallah 
(231 puan) tarafından
Eminim de kendimi de ikna etmek istiyorum galiba goriyim
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Var mı gelişme 
(231 puan) tarafından
Daha yook
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Canim dikkat et bildirm gidiyor telini bir cihaza bağladığında
(231 puan) tarafından
Yok önce kendi telefonumda denedim bildirim gitmiyor
0 oy
tarafından
Tmm da canm bilgisayara yada bi telefona bağlı olduğunu anlayabilir
(231 puan) tarafından
Nasıl anlicak ki
tarafından
Bağlantı kesilince yada çok uzaklaşıldığında uyarı geliyo
0 oy
(1,025 puan) tarafından
O kadar kötü bir durum ki ben yaşamadım ama inan sabah rüya ile uyandım başkasıyla birlikte olduğunu gördüm rüyada kıyamet kopariyordum uyandım hala etkisindeyim bide gerçekten yaşayanları düşünemiyorum Allah kimseye gostermesin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,552 soru

24,073,719 cevap

330,814 kullanıcı

...