0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (269 puan) tarafından
2 yasinda grip eczaneden iburamin diye ilac ve calpol aldim duzenli veriyorum ama azalmiyor hic acile gidince h3m3n antibiyotik veriyolar baska napablrm

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ateş i mi var canım 
(269 puan) tarafından
yok ama oksuruyo
tarafından
Ihlamur ıcir  canım yada zeytinyagi veya tereyağı ısıt içine pekmez koy onuda  ilitip  bebise icir iui gelir öksürüğe  pekmez çok sert se suyla  biraz aç geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ihlamur içir canım c vitamini alsın meyve yedir burnunu düzenli temizle odasına soğan kes koy rahat nefes alsın 
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ihlamur icir ılık su icir hatmi cicegi kaynatip veriyorum öksürük için odayi havalandir burnu temiz olsun baby vicksile ayaginin altına gün icinde surup corap giydirebilirsin gece de sarimsagi dovup zeytinyagi nda 4 saat karanlik yerde bekletilmis olması lazim onu da ayagina gogsune surersen allahin izniyle iyileşir 
(269 puan) tarafından
canm bu zeytinyagi ve sarmsagi denedim fayda ermedu digerleride yokki evde
(4,285 puan) tarafından
Yüksek olsun belinden itibaren başı rahat nefes alabilmesi için şimdi evde karabiber pekmez verse icir ustune su icir kizim da etkisini gormustum
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Valla benimkide 2 yasinda 2 gundur atesliydi naptiysam yok olmadi. Bugun gittim antibiyotik yazdirdim bogazi kizarmis zaten o yuzdenmis
(269 puan) tarafından
yaa yarin kotu olursa bende goturcem
(13,439 puan) tarafından
Valla gotur bence sabag saglik ocagina
(269 puan) tarafından
saglik ocagi hicbisey yaomyo
(13,439 puan) tarafından
Aa bizimki bakiyo direk oraya goturdum. Aslinda ozele giderdik hep ilk defa saglik ocagi doktoruna goturdum. Ama boliyorum zaten sikintiyi dedim ates dusurucu agri kesici veriyorum 2 gundur fayda etmedi. Bi antibiyotik yazarmisiniz daha oncede onu kullanmistik 1 kere biliyorum. Muayene etti kulak bogaz bide sirtini dinledi. Bogazi kizarmis sismis dedi dedigim antibiyotigi yazdi
0 oy
tarafından
Oksuruk için doğal bir şurup var adı BİSOLNATUR kızıma Dr önerdi 3 icirmede kesiyor 
(269 puan) tarafından
eczaciya sordum en iyisi iburamin dedi onu aldim ama
tarafından
İburamin soğuk algınlığı için öksürüğü kesmiyor malesef benim kızımda boğazdan alınıyor öksürük çabuk başlıyor bu şurubu tedarik edebilirsen gerçekten baya iyi ve doğal bir şurup zaten
(269 puan) tarafından
tamam canm iyilesmezse yarin yine ugrarim eczaneye
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Canım öksürük için bir tatlı kaşığı tereyağını eritip bir tatlı kaşığı pekmez ile karıştırıp iki üç gün verebilirsin bide günde iki defa sarımsaklı yoğurt ver çiğ sarımsak olsun ama onu yemezse sarımsak kürü yapabilirsin bal limon sarımsak karıştırıp iki üç gün versen geçer gider o Allah'ın izniyle ❤️
(269 puan) tarafından
sarimsakli yogurt yaptim yedirdim insallah fayda eder
(1,659 puan) tarafından
Eder Allah'ın izniyle sarımsak şifadır yemeklerinden de eksik etme normal zamanda da ve bunu bir iki gün daha ver olur mu onu çok fazla anne denedi ve şifa buldular Allah'a şükür daha çok küçükler sürekli antibiyotik antibiyotik gariblerimde bağışıklık falan kalmıyor bide o sarımsak kürünü de dene istersen aklında olsun çocuklar hastalığa çok müsait
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ihlamur ve gül hatmi çiçeği demleyip bal ve limonla karıştırıp sabah akşam veriyorum. Bir çay kaşığı udi hindi yağı veriyorum. Keçiboynuzunu özüne 7 damla çörek otu yağı damlatıp veriyorum her sabah. Bağışıklıgı için imunol şurup kullanıyorum hergün. Benimki de grip şuan kreşte gep hastalanıyo öksürükte var bunlar çok iyi geliyo. Ayrıca bağışıklık ve sık hastalanan çocuklar için pelumm damla tavsiye etti doktorumuz hemen aldık ayda 10 gün kullanıp 20 gün ara veriyorsun sabah akşam 10 ar damla mucizevi bişey gerçekten hemde bitkisel. Her eve lazım kesinlikle yetişkin de kullanabilir. Özellikle kreşe okula giden çocuklar için veriyormuş doktorumuz. Ekstradan bu akşam yatarken iburamin zero verdim. Sabah öğlen akşam kullanıyoruz bu durumlarda iyi geliyor. Düzelmezse doktorumuza götürüyorum. 
(269 puan) tarafından
kuzum cocugum iyiydi kardeşimin icecigiden icti hasta oldu kardesimde hastaydi zaten ama bu soylediklerini not aldim doktora soracagim
0 oy
(867 puan) tarafından

2 yaşında aynı durum bizdede var 1 hafta önce doktora götürdüm ilaçta verdi hala geçmedi kulağını tuttu bu gece arıyor diyor yarın tekrar götürcem antibiyotik kullansın istemiyorum ama onu kulanmadanda geçmiyor 

0 oy
(847 puan) tarafından
Iburamin verme , calpol ver bebekse. 1 yaş üstü ise.pedifen . Patrol ile değiş imli ver her iki ilaç için.38.5 olursa.dokrota git
0 oy
(6,374 puan) tarafından
Öksürüğe iburamin ve calpol iyi gelmez. İburamin içirilmeden önce antepsin şurup içirilmeli içindeki ibuprofen mideyi rahatsız eder.

Burnunu izotonik ile temizleyin sırtına elinizi bombeleştirip aşağıdan yukarıya doğru pat pat vurun ya da internetten postuna drenaj yazıp bakın nasıl yapıldığına balgam atar akciğeri havalandırır. Eğer kuru öksürük ise strath öksürük damlası var onu kullanın doğal bir damla.

Çok geçmiş olsun.
(269 puan) tarafından
saol canm kendi eczacimiza sordum ya oda bu  iyi dedi olmazsa acile goturcem
(6,374 puan) tarafından
Ben 7 yıllık çocuk hemşiresiyim o nedenle söyledim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 336 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 360 göst.
0 oy