0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (7,217 puan) tarafından
Kızlar ne zaman misafir gelse ya da biz gitsek uyku yeme duzeni bozuluyor cıldırcam 9 da uyuyan bebegim 12 de uyumak istiyor uslu dursa sorun yok kucakta gezicek 2 hafta önce meme reddi vardi gecen hafta hem cozdum hem mamayi kestim gene red etmeye basladı bugun ben hıç bir yere cıkamıyacak miyim ya da misafir gelemicek mi 

5 Cevaplar

0 oy
(3,265 puan) tarafından
Aynen öyle olacak gibi 
(7,217 puan) tarafından
Her seferinde başa sarıyorum tam düzenımı oturtuyorum hop bozuluyor yaklaşık bir saat çılgınlar gibi agladı hem karnı aç hem uykusu var emmek istemedi uyumadida mama vermek zorunda kaldım
-Reklam-
0 oy
(14,948 puan) tarafından
Evde tek kalır kalmaz hemen oku bebeğini bi rukye aç dinlet o ara oku canim
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Çok sık biyere çıkmayanların böyle bir rutinleri oluyor halbuki habire gezenlere dokunmaz bu durum onların çocukları attıkları yerde gürültünün patırtının içinde uyur bizde öyleydik çok sakin bir düzenimiz vardı saati saatine ama es kaza biyere gidince yada biri gelince çorba olurduk bizde 
0 oy
tarafından
Bazı çocuklar böyle. Malesef onun düzeninde ilerlemek gerekiyor. 
0 oy
(542 puan) tarafından
Çok guzel duzen kurmustum sık kalkmalari bile azaliyordu nerdeyse cunku yarim sastte bir kalkan bebegim var 1 yasinda ard arda iki gece misafirlige gittim ve de arada annemler geldi kalmaya yani keske gorusmeseydim kalmali dedim oyle bir bozuldu ki anlatamam ay oldu duzelmiyo bu ara bes dk da bir kalkiyor gecenin bi saati her gece 1 2 saat uyumuyo oyun istiyo sabahta erken kalkiyo berbat oldu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 713 göst.
26 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Havin06 (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 579 göst.
+1 oy
1 cevap 100 göst.
24 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mhmthan (130 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 217 göst.

Kategoriler

1,477,644 soru

24,186,654 cevap

336,673 kullanıcı

...