0 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından

Kisaca anlatıyorum kizlar

Yengemin daha yavruyken sahiplendigi kedisi yıllarca baktı nere gitse yanında götürdü kontrollerini tedavilerini hic aksatmadi malesef gecen hafta vefat etti kedimiz:(

Yengem halen kendine gelemedi iş yerinden izin aldı Acil de sakinleştirici falan verdiler tansiyon ve şekeride var biz yemek yapıp götürüyoruz ev işleriyle ilgileniyoruz 

Ama bazı dusuncesizler aman bi kedi icin insan bu kadar aglarmi iş yerindende izin almış vs vs :angry:

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ha.yvan diye üzülmemek mi lazımmış

Bizim de iki tane yavru köpeğimiz vardı köyde biri hastalanıp öldü o gün nasıl hıçkıra hıçkıra ağladım nasıl üzüldüm anlatamam 
-Reklam-
0 oy
(14,463 puan) tarafından
Dikkat etmeyin 

Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi olmaz

Ben hamilelik oğrenince işten ayrıldım eşim yavru köpek getırdı hasta imiş küvezde kaldı bi hafta sağ olsun veterinere o kadar para verdı 

Besledim büyüttüm aşiları yaptırdım yasak irk (pitbull)besleyemezsiniz  dediler pasaportunu aldım kısırlaştırma ameliyatı yaptırdım 

Doğum yaklaştı müstakil eve koyduk çok ağladım 

Doğum yaptım uçuncu gün bebek uyuyunca görmeye gittim şimdi dev gibi oldu oğlum benim 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
İnsanın çocuğundan farkı olmuki 

Kuşum ölmüştü üç gün ağladım valla
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Ya aynisi başıma geldi. Gunlerce kendime gelemedim. Ki her aklima geldiğinde hala ağlarım. 9 yil gecmesine rağmen. Maalesef ki en yakinlarim bile beni anlamadi. Yenisini alırız ne diye ağliyosun diyenler oldu.
0 oy
(18,490 puan) tarafından
Babam bana küçükken gazete kuponlarından toplayarak oyuncak laptop almıştı içinde her şey vardı ingilizce türkçe sayılar harfler meslekler oyunlar hesap makinesi falan kırmadan kaç sene kullandım oynadım çocuklarıma getirdim onlar da annelerinin oyuncaklarıyla oynasın diye hemen kırdılar ve çok üzüldüm..Ben bir oyuncak için üzüldüm ise yengenin yıllardır beslediği kedisinin ölmesine üzülmesi gayet normal 
0 oy
(810 puan) tarafından
Hayvan beslemeyen kimse bunu anlayamaz. O yüzden siz de anlatmaya çalışmayın.
0 oy
(770 puan) tarafından
Aman ***** olunca insan vicdansız olunca böyle olur insan evladı gbi görüyor ama anlayamazlar 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Ya basta AA evet işte izin almak ne denebilir ama düşünce kadın taa küçükken almış o kadar baglanmais alışmış zor olur tabii hayvan diyip gecmemek  lazim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 716 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gamze_34 (10 puan) tarafından soruldu
+4 oy
29 cevap 991 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 1,463 göst.
0 oy
2 cevap 280 göst.

Kategoriler